Semperis lancerer AD-migreringsløsning og opruster med ny direktør
Hjem SIKKERHED Semperis lancerer AD-migreringsløsning og opruster med ny direktør

Semperis lancerer AD-migreringsløsning og opruster med ny direktør

Af Redaktionen

Ny Active Directory-migrerings og konsolideringsløsning skal sørge for sikker og effektiv migrering, konsolidering og modernisering af virksomheders AD-systemer.

Semperis har netop lanceret et nyt migrerings- og konsolideringsværktøj til Active Directory (AD) med sikkerhed i højsædet.

Løsningen kombinerer Semperis’ nye Migrator for AD med dyb ekspertise inden for identitetssikkerhed og hjælper organisationer med effektivt at migrere, konsolidere og modernisere deres AD-systemer, samtidig med at sikkerheden forbedres. Til at drive den globale udrulning af migreringsløsningen sammen med virksomhedens partnere, har Semperis udnævnt Michael Masciulli til direktør for migrationsprodukter og services.

”Mange års konfigurationsdrift, dårlig sikkerhedspraksis og multiskovmiljøer, der typisk er opstået gennem fusioner og opkøb, giver alvorlige sårbarheder i virksomheders AD-systemer. Det skaber en enorm efterspørgsel efter modernisering, men de fleste organisationer udskyder dog disse initiativer på grund af manglende tid og de sikkerhedsrisici, det indebærer. Med den nye omfattende AD-migrerings- og konsolideringsløsning, der er understøttet af avancerede identitetssikkerhedsværktøjer og ekspertsupport, sikrer Semperis, at projektet bliver på sporet, mens AD-sikkerhed gennem hele processen. Jeg er derfor begejstret over, at Michael Masciulli med sin omfattende erfaring med at håndtere store og komplekse AD-migreringer skal lede dette område fremadrettet,” siger Darren Mar-Elia, Semperis VP of Products.

Semperis lancerer AD-migreringsløsning og opruster med ny direktørI Michael Masciullis tidligere roller som leder af migrationsprodukter og managed services for Quest, Binary Tree og EMC oplevede han, at mange organisationer udsatte AD-migreringsprojekter, fordi de manglede værktøjer og ekspertise til at udføre opgaven til tiden og inden for budgettet. Men med en stigning i AD-baserede cyberangreb er AD-modernisering nu en topprioritet for it-sikkerhedsledere. En reducering af angrebsfladen er derfor nu den vigtigste drivkraft for, at organisationer kan migrere deres AD-systemer og konsolidere domæner.

Semperis’ første AD-migrerings- og konsolideringsløsning udfylder altså et kritisk hul i markedet og omfatter indbyggede sikkerhedsfunktioner for at undgå unødvendige sikkerhedseksponeringer under processen.

CDW, der er en af Semperis’ partnere, genkender udfordringerne med AD-sikkerheden:

”Mange organisationer har gamle, spredte AD-infrastrukturer med forskellige domæner og forskellige standarder. God pleje og opdatering af AD har nemlig ikke været en prioritet de seneste 15 år. Derfor er disse miljøer ekstremt sårbare over for cyberkriminelle. Den viden bruger CISO’er nu som katalysator til at få konsolideret deres AD-systemer for at reducere sikkerhedsrisici, sikre identiteter og nedbringe uventet nedetid. Vi er svært begejstrede for muligheden for at udnytte Semperis’ AD-ekspertise og specialbyggede løsninger til at fremskynde AD-modernisering og sikre konsolidering for vores kunder,” siger Marty Mimdijan, der er Healthcare Solutions Advisor hos CDW.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>