Signicat køber litauiske Dokobit og konsoliderer førerpositionen på det Europæiske e-signaturmarked
Hjem NYHEDER Signicat køber litauiske Dokobit og konsoliderer førerpositionen på det Europæiske e-signaturmarked

Signicat køber litauiske Dokobit og konsoliderer førerpositionen på det Europæiske e-signaturmarked

Af Redaktionen

Signicat køber det litauiske e-signaturselskab Dokobit og leverer nu – med Baltikum og Island om bord – den bredeste dækning af digital identitet og elektroniske signaturtjenester i Europa.

Signicat, der leverer ID-tjenester i de fleste europæiske lande og understøtter 30 forskellige nationale eID-systemer som for eksempel MitID, har købt Dokobit, der er markedsleder på e-signaturer i Baltikum og Island.

Ligesom Signicat er Dokobit en af de få leverandører med QTSP-certifikat i EU (Qualified Trust Service Providers), som angiver den højeste sikkerhed inden for validering af elektroniske signaturer. Med overtagelsen styrker Signicat selskabets produktportefølje yderligere og udvider rækkevidden til de baltiske lande. Det åbner samtidigt op mod de østeuropæiske markeder.

Signicat blev af Financial Times fornyligt fremhævet som en af Europas hurtigst voksende virksomheder. Indtægterne steg fra 189 millioner kroner i 2019 til 320 millioner kroner i 2020. I år har Signicat allerede købt to virksomheder, norske Encap Security og spanske Electronic IDentification (eID), hvilket har styrket virksomhedens førerposition yderligere på det europæiske RegTech-marked. Med købet af Dokobit overtager Signicat den største leverandør af e-signaturløsninger på det baltiske marked.

“Dokobit og Signicat passer godt sammen, både kulturelt, kommercielt og teknologisk. Med Dokobit får vi adgang til en hurtigt voksende og spændende del af det europæiske e-signaturmarked, hvor vi hidtil ikke har været til stede. Derudover får vi adgang til en ekstraordinær talentbase og teknologi. Det er et vigtigt skridt på vejen til at fortsat at udvikle vores produktportefølje til kunder i hele Europa,” siger Asger Hattel, CEO i Signicat.

Signicat køber litauiske Dokobit og konsoliderer førerpositionen på det Europæiske e-signaturmarkedDokobit er, ligesom Signicat, internationalt orienteret. Virksomheden, der blev grundlagt i Vilnius i 2008, er siden ekspanderet til Estland, Letland og Island. I lighed med Signicat tilbyder Dokobit en bred vifte af e-signaturløsninger, fra kundeautentisering til elektronisk signering. Med købet af Dokobit kan Signicat nu tilbyde kunderne et udvidet spektrum af løsninger til hele den baltiske region og de centrale dele af Europa.

“På et hurtigt voksende europæisk marked for e-signatur er det særligt vigtigt at forblive konkurrencedygtig og kunne handle hurtigt. ’Time to market’ for produkter er – uanset viden eller ressourcer – en af de vigtigste faktorer for en virksomheds succes og fremtidsmuligheder. Vores mål har altid været at erobre Europa, og sammen med Signicat vil vi være i stand til at gøre dette meget hurtigere. Ved hjælp af Signicats elektroniske identitetsværktøjer kan vi nu fokusere vores indsats på innovation og udvikling af e-signeringsløsninger”, siger Gintas Balčiūnas, CEO hos Dokobit.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>