Netatmo lancerer en PRO-version af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler til brug i store lokaler
Hjem NYE PRODUKTER Ny lancering av Netatmo: En PRO-version af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler til brug i store lokaler

Ny lancering av Netatmo: En PRO-version af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler til brug i store lokaler

Af Redaktionen

Den smarte indendørs luftkvalitetsmåler er blevet opdateret som resultat af de nuværende sundheds- samt energikriser og kan nu også anvendes i store lokaler i f.eks. skoler, offentlige institutioner og kontorer.

Netatmo, der er et fransk smart home-brand, har i dag lanceret en PRO-udgave af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler.

Med de nye opdateringer er PRO-luftkvalitetsmåleren ideel til større lokaler. Sundhedskrisen, forårsaget af COVID-19, har bl.a. ført til ekstra opmærksomhed på hvor god den indendørs luftkvalitet egentlig er. Her har offentlige institutioner set sig nødsaget til at tage mange nye hensyn for at sikre os alle ordentlige omgivelser. Som led i at skabe mere opmærksomhed på den indendørs luftkvalitet, har Netatmo opdateret den smarte indendørs luftkvalitetsmåler, så den nu også kommer i en PRO-version. Den nye version er specielt udviklet til offentlige lokaler[1], såsom skoler, arbejdspladser og medicinske institutioner.

Den smarte indendørs luftkvalitetsmåler måler vigtige data, såsom temperatur, luftkvalitet, luftfugtighed samt støjniveau i realtid i de rum, hvor enheden er placeret. PRO-versionen visualiserer CO2-niveauet i realtid ved at lyse grøn, gul eller rød, hvis niveauet overstiger 1200 ppm. Det giver elever, lærere eller medarbejdere mulighed for at reagere i tilfælde af en høj CO2-koncentration. Hver luftkvalitetsmåler kommer desuden med en særegen QR-kode, der f.eks. kan sættes op ved indgangen til det pågældende lokale. Hermed kan alle få mulighed for at holde øje med den nøjagtige data, som luftkvalitetsmåleren genererer – lige meget hvor man befinder sig.

Derudover kan brugerne få adgang til en online oversigt, hvor de kan finde målingerne fra alle Netatmo-målerne, der er koblet til i den pågældende bygning. Oversigten giver et overblik over luftkvalitet i realtid, men også mulighed for at oprette alarmer eller generere ugentlige eller månedlige rapporter, så brugerne kan få indsigt i, om bygningens gennemsnitstemperatur er for høj, om en radiator kører på højtryk, eller om et vindue står åbent i et lokale, så man kan foretage justeringer og dermed spare på energiforbruget.

Netatmo lancerer en PRO-version af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler til brug i store lokaler

PRO-versionen af den smarte indendørs luftkvalitetsmåler kommer også med et vægbeslag, så enheden nemt kan monteres på væggen. PRO-versionen er allerede taget i brug af flere skoler og institutioner, bl.a. i Frankrig, Sverige og Norge.

[1] Lokaler op til 50 m2.

Pris og tilgængelighed

  • Netatmo PRO Smart Indendørs Luftkvalitetsmåler bliver tilgængelig senere på året.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>