3’s erhvervskunder kan nu få mobiler og tilbehør på afbetaling uden renter og gebyrer
Hjem TELEKOMMUNIKATION 3’s erhvervskunder kan nu få mobiler og tilbehør på 3afbetaling uden renter og gebyrer

3’s erhvervskunder kan nu få mobiler og tilbehør på 3afbetaling uden renter og gebyrer

Af Redaktionen

Som det første teleselskab i Danmark har 3 lanceret konceptet 3Afbetaling – rettet mod selskabets erhvervskunder.

Dermed tilbyder 3 både afbetaling til privat- og erhvervskunder.

Erhvervskunder hos teleselskabet 3 har nu fået mulighed for at købe nye telefoner og tilbehør rente- og gebyrfrit, så de kan sikre sig de nyeste modeller på markedet. Flere end 200 erhvervskunder har allerede benyttet sig af muligheden, efter at 3, som det første teleselskab i Danmark, har lanceret en afbetalingsmodel rettet mod erhvervskunder.

”Mobiltelefonerne og tilbehøret udvikler sig hele tiden, så det bliver smartere og mere effektivt. Vi følger med den udvikling, og vi vil tilbyde vores kunder de bedste og nyeste produkter på markedet. Nu har vores store skare af erhvervskunder så også fået mulighed for at få det nyeste udstyr på afbetaling – præcis som vores privatkunder har haft mulighed for i en årrække”, siger Jesper Bennike, Executive Vice President og kommerciel direktør hos 3.

Erhvervskunder kan betale rente- og gebyrfrit

Indtil nu har erhvervskunder været nødt til at vælge mellem at købe ny hardware kontant eller at finansiere det gennem leasing eller lån. Den model har medført væsentlige finansieringsomkostninger for erhvervskunderne, men med 3Afbetaling har erhvervskunderne hos 3 nu mulighed for en rente- og gebyrfri finansieringsmodel, hvis de allerede har et aktivt abonnement hos selskabet.

3’s erhvervskunder kan nu få mobiler og tilbehør på afbetaling uden renter og gebyrer

”Det giver en klar likviditetsfordel for vores erhvervskunder, så de kan sikre sig det nyeste udstyr. 3 betaler momsen up front, hvorefter kunderne afdrager. 3Afbetaling betyder også, at vi kan tilbyde eksisterende og potentielle erhvervskunder hardware, når de ønsker det, hvilket giver dem en større fleksibilitet”, lyder det fra Jesper Bennike.

3Afbetaling har været en mulighed for erhvervskunder siden udgangen af januar 2022, og tiltaget bliver i øjeblikket lanceret med annoncer digitalt og via nyhedsmails.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>