Store nyheder på det første fysiske Dell Technologies World i tre år i Las Vegas
Hjem SIKKERHED Store nyheder på det første fysiske Dell Technologies World i tre år i Las Vegas

Store nyheder på det første fysiske Dell Technologies World i tre år i Las Vegas

Af Redaktionen

Dell Technologies World løber i disse dage af stablen i Las Vegas. Udover spændende oplæg fra bl.a. Dell Technologies’ grundlægger Michael Dell har deltagerne mulighed for at få ny viden, opleve de nyeste teknologier og være blandt de første til at se Dell Technologies seneste lanceringer.

Nye cybersikkerhedsløsninger

Tidligere på året blev Dell Technologies’ as-a-Service-løsning, APEX, tilgængelig i Danmark. Nu bliver APEX udvidet med Dell APEX Cyber Recovery Services, der gør det nemt at gendanne virksomheders data efter et succesfuldt cyberangreb.

Store nyheder på det første fysiske Dell Technologies World i tre år i Las VegasDesuden lanceres Dell PowerProtect Cyber Recovery til Microsoft Azure. Denne løsning giver virksomhederne mulighed for at beskytte deres vigtigste data i en isoleret del af deres public cloud. Med løsningen bliver omfanget af angreb minimeret, og virksomhedernes data vil være sikret i tilfælde af f.eks. ransomwareangreb.

Sidst men ikke mindst udvider Dell Technologies sit samarbejde med Amazon Web Services med den nye CyberSense-løsning til Dell PowerProtect Cyber Recovery til AWS.

Stor opdatering til storage-portefølje

Dell Technologies lancerer også en række nye softwareopdateringer til virksomhedens brancheførende portefølje af storage-løsninger. De mere end 500 opdateringer giver virksomheder hurtigere indsigter på data, større kontrol med multi-cloud og øget cyber resilience.

Opdateringerne bliver gratis for eksisterende kunder og forventes at blive udrullet i tredje kvartal 2022.

Virksomheder får hurtigere dataindsigter med nyt samarbejde

Dell Technologies og clouddata-virksomheden Snowflake indgår et samarbejde, der samler data fra Dell Technologies’ storage-løsninger med Snowflake Data Cloud. Det nye samarbejde vil dermed give virksomheder større fleksibilitet, når de arbejder med multi cloud-miljøer. Derudover vil det blive nemmere at imødekomme krav til datasuverænitet samt give bedre mulighed for at omdanne data til brugbare indsigter.

“I år lancerer vi en række spændende løsninger og nye partnerskaber, der kan hjælpe danske virksomheder med at håndtere enorme datamængder. Mængden af data vil nemlig fortsætte med at stige kraftigt i de kommende år, og derfor har virksomheder behov for effektive værktøjer til at finde viden og indsigter i de voldsomme datamængder,” fortæller Marianne Lindhard Moe, der er adm. dir. hos Dell Technologies i Danmark. Hun fortsætter:

“Det er imidlertid ikke kun virksomhederne, der kan udnytte deres data. Det kan cyberkriminelle også i mange tilfælde, og danske virksomheder bliver i stigende grad et mål for hackere. Derfor er vi også glade for at kunne lancere nye cybersikkerhedsløsninger, der hjælper virksomheder med at beskytte data og hurtigt komme tilbage til normal drift i tilfælde af et cyberangreb.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>