En ny undersøgelse viser, at virksomheder tilsidesætter IT-sikkerhedsrisici med IoT
Hjem Undersøgelse En ny undersøgelse viser, at virksomheder tilsidesætter IT-sikkerhedsrisici med IoT

En ny undersøgelse viser, at virksomheder tilsidesætter IT-sikkerhedsrisici med IoT

Af Redaktionen

Trend Micro præsenterer i dag en ny undersøgelse, der viser betydelige forskelle mellem operatørernes investeringer i IoT-systemer og hvor meget de beskytter systemet.

En ny undersøgelse viser, at virksomheder tilsidesætter IT-sikkerhedsrisici med IoT 2Samtidig siger 52 procent af respondenterne, at den værste konsekvens af en sikkerhedshændelse er, at erhvervslivets tillid er beskadiget.

Det voksende antal tilsluttede enheder udsætter virksomheder for yderligere it-sikkerhedsrisici. Ikke desto mindre går næsten halvdelen af ​​43% af undersøgelsens aktiviteter ud fra, at sikkerhed ikke altid kommer i første omgang, når nye IOT-projekter gennemføres. Kun 38 procent af respondenterne anfører, at virksomheden involverede sikkerhedsansvarlige i planlægningen eller gennemførelsen af ​​IoT-systemerne, hvilket øger risikoen for sikkerhedstrusler. Samtidig oplyser 63 procent af respondenterne, at IOT-relaterede sikkerhedstrusler er steget i løbet af det seneste år. I gennemsnit blev aktiviteter udsat for tre angreb rettet mod tilsluttede enheder i det forløbne år.

“IoT har mange fordele for virksomheder og organisationer, hvorimod de største investeringer i hele verden er et bevis,” siger Johan Jarl, sikkerhedsekspert hos Trend Micro i Sverige. Men hvis sikkerhed ikke prioriteres, og sikkerhedsspecialister ikke er involveret i et tidligt stadium, kan virksomheder risikere skader, der overvejer fordelene.

Om undersøgelsen
Undersøgelsen blev udført af Vanson Bourne, bestilt af Trend Micro, og er baseret på interviews med 1150 personer i beslutningspositioner inden for IT og sikkerhed i virksomheder med over 500 medarbejdere i fem lande, USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Japan mellem 1. april og 25. maj 2018. Respondenterne arbejdede på virksomheder og organisationer inden for sektorer som handel, finans, service, den offentlige sektor, medierne og byggebranchen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>