Lenovo tilbyder ny omkostningseffektiv datastyringsløsning med forbedret sikkerhed

Nu kan virksomheder i alle størrelser få hurtigere og sikrere adgang til data, analyser og kunstig intelligens med Lenovos nye, omkostningseffektive datastyringsløsning.

Lenovo tilbyder ny omkostningseffektiv datastyringsløsning med forbedret sikkerhed 1
Lenovo

Lenovo præsenterer en ny generation af datastyringsløsninger, som tillader virksomheder af alle størrelser at udnytte data både sikkert og effektivt. Løsningen består af et nyt styresystem, ThinkSystem DM Series Storages Manager OS, lagersystemet ThinkSystem DM5100F og en opdatering af analyseværktøjet ThinkSystem Intelligent Monitoring 2.0.

”Vores kunder oplever fortsat udfordringer med at få implementeret en samlet cloud-løsning, som hurtigt og effektivt kan analysere og behandle deres data. Lenovos unikke og banebrydende arkitektur til datastyring tilbyder i kombination med branchens mest pålidelige ThinkSystem-servere, at kunder kan foretage hurtige dataanalyser og benytte kunstig intelligens på én platform,” siger Stuart McRae, administrerende direktør og General Manager for Storage i Lenovo Data Center Group.

Kundernes udfordring leverer Lenovo nu en løsning på med lagersystemet ThinkSystem DM5100F, der er et All-Flash Storage Array med NVMe-understøttelse. Med lagersystemets unikke arkitektur får virksomheder 45 procent højere ydeevne end tidligere, og lagersystemet kombinerer tilmed højtydende all-NVMe lagringsplads med en lav latency til en fornuftig pris.

En bred pallette af forbedringer

De nye lagersystemer inkluderer S3 Object-support, hvilket gør det muligt at administrere og analysere alle typer data på den samme lagerenhed. Det gør selve databehandlingen mere effektiv og øger samtidig databeskyttelsen. Samtidig betyder det, at virksomheder nemmere kan implementere en multicloud-strategi med henblik på at reducere de samlede omkostninger forbundet med datastyring.

”Vores partnerskab med Lenovo gør det muligt for os at levere mere integrerede end-to-end-løsninger. Lenovos ThinkSystem DM Series Storage giver Atea nye løsninger, som vi kan tilbyde vores kunder. Der er i stigende grad behov for skalerbare datastyringsløsninger med høj ydelse. Vi har en tro på, at Lenovos ThinkSystem DM Series Storage kan levere effektive højtydende datastyring til vores kunder,” siger Chris Ashby, direktør for strategiske partnerskaber hos ATEA Group.

Forbedret cloudplatform med kunstig intelligens

Lenovo opdaterer samtidig deres cloud-baserede styringsplatform, ThinkSystem Intelligent Monitoring 2.0. Platformen bruger kunstig intelligens til at forbedre og optimere databehandlingen på ThinkSystem lagermiljøer.

Fra en enkelt cloud-platform kan virksomheder nu overvåge og fjernstyre lagerkapaciteten fra forskellige lokationer og derved nemmere foregribe problemer i driften.