Kaspersky frigiver gratis dekrypteringsværktøj mod Yanluowang-ransomwaren
Hjem SIKKERHED Kaspersky frigiver nu gratis dekrypteringsværktøj mod Yanluowang-ransomwaren

Kaspersky frigiver nu gratis dekrypteringsværktøj mod Yanluowang-ransomwaren

Af Redaktionen

Den ødelæggende ransomware Yanluowang, der første gang blev opdaget i oktober 2021, hærger i øjeblikket virksomheder verden over.

Tidligere har ofre for ransomwaren kun haft én mulighed for at få frigivet deres data – at betale en løsesum til de kriminelle.

Kaspersky har nu udviklet gratis dekrypteringsværktøj for hjælpe ofrene.

Kasperskys dekrypteringsværktøj gør det muligt for virksomheder at få fat på deres data igen uden at skulle betale løsesum. Værktøjet er allerede nu tilgængeligt på Kasperskys hjemmeside No Ransomware, hvor Kaspersky deler flere gratis løsninger i kampen mod cyberkriminelle.

Kaspersky frigiver gratis dekrypteringsværktøj mod Yanluowang-ransomwaren

“Selvom Yangluowang ikke er en af de største ransomware-trusler lige nu, skader den stadig brugere, og i kampen mod ransomware tæller hver besejret malware. Ransomware er en international trussel, og derfor er det vigtigt at cybersikkerhedssamfundet arbejder sammen. Vi håber, at vores bidrag vil hjælpe organisationer, der er påvirket af Yanlouwang,” siger Yanis Zinchenko, sikkerhedsefterforsker hos Kaspersky.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>