Danske esportscentre bliver opgraderet med professionelt udstyr
Hjem GAMING Danske esportscentre bliver opgraderet med professionelt samme udstyr

Danske esportscentre bliver opgraderet med professionelt samme udstyr

Af Redaktionen

Et partnerskab mellem en af verdens førende producenter af gaming gear SteelSeries og esports-organisationen Tricked Esport er gode nyheder for børn og unge flere steder i landet.

Esport er i massiv vækst både nationalt og internationalt, og i Danmark gamer en lang række børn og unge hos Tricked Esport i henholdsvis Allerød, Søborg, Aarhus og på Frederiksberg i København.

Her kan populariteten meget vel få et yderlige nyk opad, idet centrenes medlemmer fremadrettet kommer til at gøre brug af samme type udstyr som professionelle gamere.

Således har esportsorganisationen Tricked Esport netop indgået en samarbejdsaftale med den verdensledende producent af gamingudstyr SteelSeries. Det betyder blandt andet, at esportscentrene får mulighed for at benytte professionelt gamingudstyr fra øverste hylde.

”Samarbejdet med SteelSeries kommer i høj grad til at underbygge og forstærke de muskler, vi kan lægge i centrene i Allerød, Søborg, Aarhus og København. Mere konkret betyder det, at alle vores aktiviteter kommer til at foregå på samme præmisser som for et professionelt esportshold. Som undervisere kan vi kun være glade for at få adgang til nogle af de bedste produkter på markedet, fordi det giver spillerne en oplagt mulighed for at blive bedre” siger Victor Bruun de Neergaard, COO i Tricked Esport.

Hos SteelSeries glæder Esport Coordinator Rasmus Parelius sig til at støtte op om ambitionerne og talentudviklingen blandt danske børn og unge med interesse for esport.

Danske esportscentre bliver opgraderet med professionelt udstyr”Vi vil være med til at bygge fundamentet for, at gaming og esport bliver en naturlig del af danske unges sportstilbud. Det handler blandt andet om at afmystificere området, så forældrene bliver trygge ved deres børn interesser. Der hersker en fordom om, at børn og unge, der gamer, sidder på et mørkt værelse og ikke taler med nogen. I virkeligheden kan gaming være enormt socialt og en lige så god måde at få venner som ved at spille fodbold eller håndbold – og faktisk er dele af undervisningen fysisk træning, fordi esport kræver stor koncentration og udholdenhed,” fortæller Rasmus Parelius.

Steelseries leverer blandt andet produkter fra den prisvindende Arctis-serie, som består af trådløse headset specifikt designet til gaming samt verdens første gamingmus med såkaldt optisk magnetisk switch. Det gør musen ekstremt pålidelig og præcis og betyder, at den er som skræddersyet til esport, hvor selv den mindste fejl kan koste sejren.

Tricked Esports professionelle hold, esportscentre og skolesamarbejder dyster i blandt andet CS GO, Fortnite, FIFA og League of Legends. Organisationen har i alt 60 esportsundervisere ansat til udelukkende at undervise danske børn og unge i esport.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>