TCS hjælper Tryg med at transformere IT-kerne og drive fremtidig vækst

Tata Consultancy Services vil opbygge en fremtidssikret digital kerne for Tryg med sin Enterprise Cloud-platform og implementere en ny, robust IT-driftsmodel, der beror på en Machine First ™ -tilgang drevet af ignio ™.

TCS hjælper Tryg med at transformere IT-kerne og drive fremtidig vækst 1Den førende globale IT-service-, konsulent- og forretningsløsningsvirksomhed Tata Consultancy Services (TCS) har udvidet sit årti-lange partnerskab med Tryg, et af de største skadeforsikringsselskaber i Norden, for at hjælpe Tryg med at fremtidssikre IT-systemer og -driftsmodeller, der kan accelerere selskabets digitale transformationsrejse.

Som en del af det udvidede partnerskab vil TCS levere mainframe-hosting og -drift og implementere en fremtidssikker hybrid cloud-arkitektur, der beror på TCS’ Enterprise Cloud-platform for at revitalisere Trygs IT-landskab.

Det vil skabe synergi på tværs af alle de områder, hvor selskabet bruger IT, og tilføre agilitet, fleksibilitet og skalerbarhed til forretningen.

TCS vil derudover hjælpe Tryg med at transformere IT-driften og muliggøre nye måder at arbejde på med TCS’ Machine First™ Delivery Model (MFDM™), drevet af ignio™ AIOps. Kernen i den nye IT-driftsmodel er kognitiv automatisering, hvilket gør den mere effektiv, lean og giver den teknologiske infrastruktur en selv-helende egenskab, der vil øge tilgængeligheden af kritiske kundevendte forretningsapplikationer, forbedre modstandsdygtighed i driften og forbedre slutbrugeroplevelsen.

Den nye model vil også accelerere implementeringen af Agile og DevOps i hele organisationen, hvilket gør Tryg mere reponsiv over for skiftende kundepræferencer samt øger speed-to-market og tilpasningsevne.

“Høj kundetilfredshed er afgørende for Tryg, og vi stræber efter løbende at forbedre vores kundeforhold gennem forskellige innovative produkter og tjenester. For at nå det mål har vi valgt TCS til at hjælpe os med at opbygge en skalerbar, elastisk og sikker IT-infrastruktur. TCS har været vores mangeårige IT-partner og leveret mange strategiske projekter igennem tiden, og den nye aftale bekræfter igen vores tillid til samarbejdet. Vi har været på en rejse mod at opfylde vores treårige strategi for at fremtidssikre Tryg, og TCS har været en værdifuld partner i denne proces,” siger Anne Nørklit Lønborg, CIO, Tryg.

”Globalt fokuserer vores kunder på at opbygge større tilpasningsevne og modstandsdygtighed i deres systemer såvel som i driften. TCS arbejder tæt sammen med fremsynede forsikringsselskaber som Tryg for at accelerere deres digitale transformation og bevægelsen imod en automatisering af IT. Vi takker Tryg for at udvide vores partnerskab og vise os tilliden igennem dette strategiske transformationsinitiativ med opbygningen af en ny fremtidssikret IT-kerne, der vil fungere som et elastisk og tilpasningsdygtigt fundament for selskabets fremtidige vækst,” siger Hemakiran Gupta, forretningsenhedschef for BFSI Europa, TCS.

I løbet af det mangeårige samarbejde med Tryg har TCS eksekveret en række vellykkede programmer, herunder strategiske initiativer som kravstransformation, transformation af digitale systemer samt udvikling af og support til kernesystemer.