GK Gruppen vælger finansielt system fra Unit4

GK, Skandinaviens førende tekniske entreprenør og servicepartner, vil fremover anvende Unit4s ERP-løsning som en del af sin strategi.

GK Gruppen vælger finansielt system fra Unit4
Toril Marie Ås, chef for Økonomi og IT i GK

GK Gruppen har valgt Unit4 som Teknologi-partner for sine planer for vækst og mere effektiv drift.

GK er Skandinaviens førende totalleverandør af teknologi til byggebranchen med aktiviteter i Danmark, Norge og, Sverige.

– Vores mål er at forbedre den måde, vi som virksomhed arbejder sammen på, og bruge de fordele, som en fælles platform giver. For eksempel øget samarbejde, godt overblik og bedre styring. Implementering af økonomimodulet fra Unit4s forretningssystem er det første skridt i retning af en mere effektiv og optimal forretningsarkitektur, siger Toril Marie Ås, chef for Økonomi og IT i GK.

Som en del af denne strategi ønsker GK et fælles finansielt system i hele koncernen og dermed have en mere effektiv og mere koordineret økonomisk og operationel ledelse. GK har valgt Unit4s økonomistyringsmodul samt Unit4 Travel & Expense, som er en del af Unit4s skybaserede ERP-system (SaaS).

Med ​​Unit4 ERP-løsningen vil GK drage fordel af en række fordele:

  • Strømlinet administration i alle enheder
  • Mere omfattende overblik og kontrol
  • Automatisering af processer og optimal ressourceudnyttelse
  • Mindre administration for bedre effektivitet og nøjagtighed

Løsning vil blive taget i brug i Danmark, Norge og Sverige og bliver leveret med en komplet serviceaftale. Implementeringen starter straks, og GK har også mulighed for at udvide systemet med Unit4’s løsninger til Løn, HR og FP&A.

– GK er en virksomhed med en imponerende historie, og vi er glade for at hjælpe dem i deres digitaliseringsrejse mod nye mål, udtaler Anders Holm Jørgensen, Unit4.