Telenor gør ny e-learning om cybersikkerhed frit tilgængelig
Hjem sikkerhed Telenor gør ny e-learning om cybersikkerhed frit tilgængelig

Telenor gør ny e-learning om cybersikkerhed frit tilgængelig

Af Redaktionen

I den kommende måned får landets virksomheder fri adgang til Telenors e-learning om cybersikkerhed.

Online-lektionerne giver virksomheder viden om, hvordan de kan identificere phishingangreb og andre forsøg på digital svindel og er skåret skarpt til en varighed på mellem tre og fem minutter.

– Vi ser en kraftig stigning i antallet af hjemmearbejdspladser, som stiller nye krav til it-sikkerhed og adfærd. Og vores erfaring er, at den enkelte virksomheds sikkerhed bliver væsentligt styrket ved at øge bevidstheden hos både ledere og medarbejdere om deres adfærd og kendskab til trusler, siger erhvervsdirektør i Telenor, Mikkel Kruse.


Spot på digital sikkerhed i oktober
Telenor gør ny e-learning om cybersikkerhed frit tilgængeligTelenor gør fem sikkerhedslektioner med fokus på phishing, ransomware og social manipulation frit tilgængelige for alle landets virksomheder i hele oktober.

Det sker i forbindelse med den europæiske cybersikkerhedsmåned, som Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen koordinerer herhjemme.

Målet er at løfte den digitale sikkerhed for borgere, virksomheder og myndigheder.

– Det er et initiativ, som vi gerne støtter op om. For det er vigtigt at løfte sikkerhedsniveauet i det danske erhvervsliv og gøre det trygt og effektivt at drive virksomhed, siger Mikkel Kruse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>