Dansk IT-virksomheden 4dimensions A/S skifter navn til AddPro Danmark A/S
Hjem NYHEDER Dansk IT-virksomheden 4dimensions A/S skifter navn til AddPro Danmark A/S

Dansk IT-virksomheden 4dimensions A/S skifter navn til AddPro Danmark A/S

Af Redaktionen

4dimensions, en dansk IT-virksomhed med signifikant vækst de senere år, blev i efteråret 2021 en del af den store svenske IT-virksomhed AddPro, hvis hovedaktionær er kapitalfonden Axcel.

Efter en periode hvor begge navne har været brugt ved præsentation af virksomheden, ændres navnet nu til AddPro Danmark A/S.

Efter godt et halvt år, hvor det i allerhøjeste grad er blevet understreget, at sammenlægningen med svenske AddPro har været en stor succes, er der nu gjort klart til et navneskifte.

AddPro Danmarks adm. direktør Christian Arndt udtaler: ”Vi har vist, at vores kunder i den forløbne tid ikke har haft grund til at bekymre sig om, hvad der ville ske, når vi nu blev til en del af noget større. Vi er fortsat de samme og fortsætter med at ”hjælpe ambitiøse virksomheder med IT”, så de kan koncentrere sig om at vækste deres forretning.

Navneskiftet kommer derfor naturligt og signalerer endnu stærkere, at vi har styrket vores kompetencer, men vil bevare vores agilitet og levere IT i øjenhøjde til alle vores kunder.”

Dansk IT-virksomheden 4dimensions A/S skifter navn til AddPro Danmark A/SAddPro Danmark er vokset fra en årlig omsætning i 2019 på 29 mio. kr. til en årlig omsætning på ca. 115 mio. kr. for et helt år i 2021, og der forventes fortsat markant vækst både i form af organisk vækst, men også i form af opkøb.

”Vi er i dag en markant vækstvirksomhed med en særdeles solid indtjening, og har qua dette og en stærk moder alle muligheder for at opnå en endnu stærkere position på det danske marked. Det vil vi naturligvis udnytte”, slutter Christian Arndt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>