tado°s Energy IQ-feature, der kan styre energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson
Hjem BÆREDYGTIGHED tado°s Energy IQ-feature, der kan styre nu energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson

tado°s Energy IQ-feature, der kan styre nu energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson

Af Redaktionen

Styr dit eget energiforbrug med tado°, der hjælper dig med at begrænse varmeudgifterne og spare i gennemsnit DKK 1.587 årligt

Mens Europa forbereder sig på den dyreste vinter varmesæson nogensinde, lancerer tado°, der er førende i Europa indenfor intelligent styring af klimaet i hjemmet, sin Energy IQ-feature til boliger med Smart Radiator Thermostats, uanset om de er opvarmet med radiatorer eller gulvvarme.

Den nye feature giver alle brugere mulighed for at tage styring med varmeforbruget og omkostningerne.

Med tårnhøje energipriser over hele Europa, søger boligejerne i stigende grad efter måder, hvorpå de kan håndtere de stigende energipriser, og regeringerne rundt omkring leder efter måder, hvorpå de kan reducere forbruget af naturgas.

tado° Smart Radiator Thermostats og tado° Smart Thermostats sparer i gennemsnit 22% på varmeudgifterne og dagens tado°-nyhed gør det nu muligt for endnu flere proaktivt at styre deres energiforbrug med deres smartphone.

Med Energy IQ bliver varmeregningen ikke længere en ubehagelig overraskelse

tado°’s energy IQ-feature gør det muligt for brugerne at modtage forudsigelser om næste måneds energiregning og sammenligne omkostningerne med tidligere måneder og tidligere år. Energy IQ, der allerede er tilgængeligt for hjem, der benytter tado° Smart Thermostats, bliver nu også tilgængeligt for alle hjem, der benytter tado° Smart Radiator Thermostats. Featuren kan benyttes af alle tado°-brugere, som har et Auto-Assist-abonnement. Det betyder, at flere boligejere nu kan begynde at styre deres energiforbrug på en måde, som det aldrig har været muligt før hen. Boligejerne kan indtaste deres måleraflæsninger i tado° appen og begynde at få indblik i deres reelle energiforbrugsmønster, så de på det grundlag kan holde styr på deres energiregning og forstå, hvordan de forbruger energi, og i hvilke rum de fx har et større behov for at opvarme.

Energy Savings Report

Ydermere leverer tado° en månedlig rapport over energibesparelserne (Energy Savings Report), der giver brugerne et indblik i deres månedlige besparelser sammenlignet med forrige måned, samt en beregning på hvor mange timer den intelligente termostats egenskaber har sparet dem for at lade kostbar energi gå til spilde.

tado°’s CPO og medstifter Christian Deilmann udtaler: ”Flere og flere boliger drager fordel af en Smart Thermostat, ikke kun på grund af bekvemmeligheden, men også som et værktøj til at måle og kontrollere deres energiregninger.”

tado°s Energy IQ-feature, der kan styre energiforbruget og forudsige omkostningerne, er nu tilgængelig for alle kunder, midt i hvad der betragtes som den til dato dyreste opvarmningssæson”Med en tado° termostat behøver du ikke længere gå og gætte på, hvad dine energiomkostninger ender på eller blive overrasket ved månedens udgang, når du modtager regningen. tado° Smart Radiator Thermostats og tado° Smart Thermostats kan beregne dine energiomkostninger i realtid, så du kan holde øje med de stigende regninger og håndtere dine varmeudgifter uden at modtage ubehagelige overraskelser, når din regning dukker op”.

Sådan sænker du din varmeregning med 22%

Opvarmning alene står for 79% af en europæisk boligs energiforbrug [1]. En gennemsnitlig dansk boligs varmeregning vil denne vinter stige med 165%, hvis man opvarmer med naturgas og fx bor i et 150 kvm. energirenoveret ældre hus [2]. tado° Smart Radiator Thermostats og Smart Thermostats nedbringer energiregningen med gennemsnitligt 22% ved hjælp af features som geofencing, der automatisk slukker for varmen, når der ikke er nogen hjemme. Øvrige smarte features såsom Open Window Detection, Weather Adaptation og Smart Schedules, medfører, at energien i hjemmet aldrig bliver brugt unødigt.

tado°’s intelligente termostater kan på mindre end 30 minutter installeres af hvem som helst ved hjælp af en trin-for-trin online manual. Der findes både en trådløs og en ikke-trådløs løsning, og de intelligente termostater kan installeres i mere end 95% af de europæiske boliger. Enhver radiator med en eksisterende radiatortermostat kan meget nemt opgraderes til en intelligent energibesparende termostat fra tado°.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>