Telia ansætter ny pressechef
Hjem Nyheder Telia ansætter ny pressechef

Telia ansætter ny pressechef

Af Redaktionen

Mads Houe, 43, bliver per 1. januar ny pressechef for Telia Danmark.

Telia ansætter ny pressechef

Mads Houe starter 1. januar som ny pressechef i Telia Danmark. Han kommer fra en stilling som pressechef i Codan.

Her skal han medvirke til at gøre Telias strategiske prioriteringer og digitale produkter og services endnu mere synlige i medielandskabet.

”Telia befinder sig lige nu en spændende fase, hvor vi sætter skub i udviklingen af nye digitale produkter og services inden for fx Internet of Things, der kan gøre hverdagen endnu smartere for de danske virksomheder. Samtidig har vi fortsat fokus på at fjerne såkaldte painpoints for vores kunder, så de bliver fri for bøvl og begrænsninger og fri til at få det fulde ud af vores produkter. Heri ligger der mange interessante og inspirerende historier, som vi gerne vil fortælle danskerne om”, siger Julie Nilsson, kommunikationschef for Telia Danmark.

Mads Houe er uddannet cand.comm og kommer til Telia fra en stilling som pressechef hos Codan.

”Skiftet til Telia er et skridt ind i en branche, som i dén grad former vores nutid og fremtid. Telias netværk og produkter udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af en global virksomhed, der arbejder på forkanten af den teknologiske udvikling, og som spiller en rolle i stort set alle aspekter af vores digitale virkelighed”, siger Mads Houe.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>