Europac forbedrer sit netværk med GTT SD-WAN
Hjem NYHEDER Europac forbedrer sit netværk med GTT SD-WAN

Europac forbedrer sit netværk med GTT SD-WAN

Af Redaktionen

GTT Communications, den førende globale cloudnetværksleverandør til multinationale kunder meddeler i dag, at Europac Group, som er en mangeårig kunde efter opkøbet af Interoute, har valgt GTTs SD-WAN til at administrere og forbedre sit netværk for sine europæiske sites.

Europac forbedrer sit netværk med GTT SD-WAN 2Europac, som er en af Europas mest innovative producenter af bæredygtig emballage, har valgt GTT, der har et omfattende netværk i Europa, til at forbinde sine i 18 papir- og emballagefabrikker og seks affaldshåndteringsanlæg i Spanien, Frankrig og Portugal. GTTs højtydende og pålidelige cloudnetværkstjenester understøtter Europac’s indsats for at strømline aktiviteter og processer på tværs af hele værdikæden i emballageindustrien.

GTTs SD-WAN-tjeneste hjælper Europac med at optimere sin indsats for applikationer og ydelser, der opererer i en centraliseret cloudarkitektur. Det gør det muligt for Europac at implementere sin supply chain strategi langt mere effektivt, styre forandringer i fabriksproduktionen og leder samlet set til øgede konkurrencefordele. GTT understøtter også alle Europacs forretningsdivisioner med en VoIP-platform fra sit datacenter i Madrid.

David Casas, infrastruktur- og kommunikationsansvarlig i Europac Group, siger:
”GTT’s netværk- og kommunikationstjenester gør os i stand til at accelerere og supportere integrationen af vores interne aktiviteter i hele Europa. SD-WAN-tjenesten tilføjer fleksibilitet og gør det muligt for os at optimere vores netværk ved at støtte vores cloudbaserede applikationer. Det er et fundamentalt led i virksomhedens digitale strategi.”

”GTT omdefinerer global kommunikation, så vi kan betjene kunder som Europac,” siger Rick Calder, præsident og CEO i GTT: ”Vi hjælper vores kunder med at forbinde folk på tværs af deres organisationer, over hele verden og til alle applikationer i skyen.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>