Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce
Hjem LeverandørVISMA Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

Af Redaktionen

Meat Digital og Trollweb, der begge er en del af Visma-koncernen – slår sig nu sammen og danner Visma Digital Commerce.

Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

foto: Visma/PR: Trollweb og Meat Digital bliver til Visma Digital Commerce

Sammenlægningen styrker Vismas satsning på e-commerce i det nordiske marked og giver kunderne et endnu bredere udvalg af tjenester.

Efterspørgslen efter nethandelsløsninger og relaterede tjenester øges kraftig både i Danmark og i Europa. Kompetencerne indenfor rådgivning, udvikling og forvaltning af denne type løsninger er derimod knappe. Branchen er ikke voldsomt stor og det er derfor afgørende at skalere med de bedste ressourcer i markedet. Visma Digital Commerce kommer til at tælle omkring 100 nethandels eksperter, der dagligt hjælper store og små selskaber som lever af salg i digitale kanaler.

”Jeg er meget glad for at Trollweb og Meat Digital nu bliver Visma Digital Commerce. Jeg tror de vil blive en stærk bidragsyder til vores vækst og udvikling med deres kompetencer indenfor nethandel samtidig med at de bidrager til at styrke vores brand” udtaler Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Custom Solutions, Norge.

“Visma er et af Europas hurtigst voksende software selskaber. Ved at integreres med Visma vil vi blive en stærkere aktør på markedet. Visma Digital Commerce vil også drage nytte af Vismas kundebase og ekspertise, samtidig med at vore kunder får adgang til et bredere udvalg af tjenester” udtaler Lars Jensen, Country Manager, Visma Digital Commerce.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>