Kunder der giver hverdagen mening
Hjem LEVERANDØRVISMA Kunder der giver hverdagen mening!

Kunder der giver hverdagen mening!

Af Redaktionen

I Visma Consulting er udviklingen af velfærdsløsninger en del af vores DNA.

Det er dybt forankret i os at udvikle IT-løsninger, der gør hverdagen nemmere for os alle.

Derfor var det ikke underligt, at det var lige præcis dét, IT-konsulent Isabella Bjarnvig nævnte, da hun skulle sætte et par ord på, hvorfor det er givende for hende at begynde som graduate i Visma Consulting.

“Det er de offentlige kunder og projekter, jeg synes, er spændende. De kunder giver mig en følelse af, at hverdagen giver mening, fordi vi er med til at udvikle IT-løsninger, der bliver brugt af mennesker i hverdagen”, uddyber Isabella.

Det var netop denne indsigt, der fik Isabella til at skifte spor tilbage i 2019. Det hele begynde med en app, som borgerne brugte til genoptræning, da hun arbejdede som fysioterapeut i Brøndby Kommune:

“Efter et års tid som fysioterapeut, kunne jeg mærke, at det trak i mig at tænke det tekniske ind i mit arbejde. Jeg synes, det var vildt spændende at se, hvordan en app til genoptræning kunne hjælpe borgeren. Og det overraskede mig, at jeg pludselig så en interesse i den mere tekniske del at mit arbejde”

Det satte tankerne igang. Tanker, som senere hen blev til handling om at søge ind på Software Design på IT-Universitet. Tanken om at være med til skabe bedre vilkår for samfundets borgere og de offentligt ansatte fyldte for Isabella. Især når man som Isabella tidligere har været ude i den virkelige verden og mærke på borgerne, hvordan IT-løsninger kan forbedre hverdagen. Det blev derfor et helt særlig incitament til skifte retning i karrieren.

Et særligt skift

For Isabella var det velfærdsløsninger, der blev motivationen for at blive IT-konsulent i Visma Consulting. Hendes kombination af det praktiske fra fysioterapien og det tekniske fra Software Design er helt unik, og betyder ifølge Isabella selv, at arbejdet bliver meget mere givende:

“Allerede inden jeg begyndte på kandidaten, kunne jeg se ideen i, at man brugte flere IT-løsninger i sundhedsvæsenet. Det er ekstremt oplagt i takt med, at vi bliver et mere digitaliseret samfund. Og derfra kom motivationen til at kombinere min fysioterapeut baggrund med en kandidat i Software Design.”

Kombinationen af at udvikle IT-løsninger, hvor man fokuserer på en specifik opgave og sætter sig ind i kundens behov var lige præcis dét, Isabella havde i tankerne, da hun søgte ind på Software Design kandidaten på IT-Universitet.

“Jeg så en mulighed i at fordybe mig i et teknisk område samtidig med, at jeg kunne kombinere det med mit tidligere arbejde som fysioterapeut”, fortæller Isabella og fortsætter:

“Som it-konsulent har du mulighed for at udvikle løsninger og samtidig have kundekontakt. Jeg vidste, at jeg ikke skulle ud og sidde stille bag et skrivbord 37 timer om ugen, da jeg gerne fortsat vil bruge min baggrund med at arbejde med mennesker.”

Store forventninger

Vores graduates i Visma Consulting bliver en del af et 12 måneders forløb med det formål at skabe sublime rammer for personlig og faglig udvikling. De bliver IT-konsulenter fra første arbejdsdag med kundespecifikke opgaver, udvikling og kundekontakt.

Da Isabella fik mulighed for at begynde som IT-konsulent et halvt år inden graduateprogrammet begyndte, kunne hun ikke sige nej:

“Jeg havde slet ikke tænkt på at begynde tidligere, men det har været en god mulighed for at lære organisationen at kende og få kendskab til projekterne, kunderne og kulturen, inden graduateprogrammet gik i luften.”

Kunder der giver hverdagen mening

Isabella Bjarnvig

Selvom graduateprogrammet byder på mange spændende muligheder og udfordringer, har det været en rolig start for Isabella. Hun har kunne vende sig til at være ny og vigtigst af alt; lære at man ikke kan det hele, selvom man gerne vil:

“Jeg er meget mere rolig i min egen læringskurve nu, end da jeg begyndte. Der var meget, der var svært i begyndelsen, og jeg skulle lære ikke at have så høje forventninger til mig selv”, fortæller Isabella.

Du skal tro på dit talent

Selvom læringskurven kan være stejl, er der ikke en forventning om, at man kan det hele, når man begynder som graduate. Der skal være plads til at fejle, spørge om hjælp og blive frustreret engang i mellem. Så længe vi tror på talentet i hinanden, så er vi kommet godt fra start. Selvom Isabella ikke er helt grøn i faget længere, husker hun stadig, hvordan det var:

“Man får lov til at være ny i sit fag. Mine kolleger og leder vidste jo, at jeg var nyuddannet, og selvom jeg havde høje forventninger til mig selv, så forventede de ikke, at jeg kunne kode til perfektion i .net, da jeg kun havde siddet med Java før.“

Det er lige præcis den kultur, Isabella værdsætter. At der er fokus på, at man skal lære, men at der er også respekt for indlæringstiden. Man kan ikke nå at være superhelt på job og i privaten, og derfor er Work Life Balance en inkarneret del af vores kultur, og det skinner igennem:

“Der er en kultur, hvor der er fokus på, at man ikke bliver siddende til langt ud på aften. Det betyder, at jeg har et overskud i min hverdag, og det er virkelig guld værd.”

Visma Consulting er vi med til at udvikle velfærdsløsninger og har på samme tid fokus på at skabe en kultur, hvor vi selv bidrager til et samfund, der styrker velfærden, overskuddet og balancen internt. Vi præsterer bedre på job og i vores privatliv, når der er balance mellem de to.

Vi er heldige, at de løsninger vi leverer til vores samfund, som det digitale sundhedskort og det digitale kørekort, kan så et frø hos unge talenter og inspirere dem til at skifte retning i deres karriere. Det er meget værdifuldt at have IT-konsulenter, der forstår hvilken betydning IT-løsninger har hos de borgere og ansatte, der bruger dem i deres hverdag.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>