Visma e-conomic vil tilbyde sine medarbejdere at arbejde frivilligt
Hjem LEVERANDØRVISMA Visma e-conomic vil tilbyde nu sine medarbejdere at arbejde frivilligt

Visma e-conomic vil tilbyde nu sine medarbejdere at arbejde frivilligt

Af Redaktionen

Den danske it-virksomhed Visma e-conomic lancerer et helt nyt medarbejdergode.

Selskabet vil fremover give alle ansatte mulighed for at afholde én betalt fridag om året til at udføre frivilligt arbejde.

Snart kan landets NGO’er og foreninger se frem til at få ekstra frivillig arbejdskraft udefra. Det sker, når Visma e-conomic fra den 7. oktober går i luften med deres nye program #VolunteerwithVisma – et nyt initiativ, der giver virksomhedens mere end 350 ansatte én betalt fridag årligt til at udføre frivilligt arbejde.

Formålet med initiativet er på den ene side at medvirke til at give tilbage til det omkringliggende samfund, men samtidig er håbet øget intern stolthed og motivation blandt medarbejderne. Nye tal fra Deloitte Volunteer Impact viser eksempelvis, at 77 % af alle medarbejdere opnår en større trivsel på arbejdspladsen som følge af betalte velgørenhedsaktiviteter.

“Jeg tror, at mennesker trives bedst, når der er et klart formål med at gå på arbejde. I Visma e-conomic har vi en kæmpe impact på dansk erhvervsliv, når vi hver dag hjælper små og mellemstore virksomheder med at digitalisere deres administration, så de kan bruge deres tid på kerneforretningen. Vi har derfor en rigtig høj medarbejdertilfredshed kombineret med en lav churn af medarbejdere, og det er i det hele taget et område, vi arbejder dedikeret med,” fortæller Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic, og fortsætter:

”Hvis vi med #VolunteerwithVisma både kan hjælpe en lang række NGO’er og foreninger med deres fantastiske arbejde og samtidig kan bidrage til større trivsel blandt vores medarbejderne, så har vi en win-win-situation. Selvom det kun er én enkelt dag om året per medarbejder, er vi trods alt mere end 300 medarbejdere, og på den måde får det frivillige arbejde jo en stor gennemslagskraft.”

Visma e-conomic står bag Danmarks førende regnskabsprogram med mere end 170.000 kunder. Selskabet beskæftiger mere end 350 medarbejdere af mere end 41 forskellige nationaliteter og har hovedsæde i Carlsberg Byen i København.

Meningsfulde partnerskaber

Når de mange ansatte skal ud og arbejde frivilligt, er der frit valg på alle hylder. Men hvis man ikke ved, hvilken god sag man skal bruge dagen på, har Visma e-conomic løsningen. De har nemlig indgået partnerskaber med ReDI School, Coding Class og HackYourFuture som en del af #VolunteerwithVisma. Alle tre organisationer arbejder for at få flere ind i IT-branchen.

Visma e-conomic har allerede arbejdet frivilligt med HackYourFuture i nogle år, hvor en række medarbejdere har vist stort mod på at være med til at gøre en forskel.

“De tre forskellige organisationer rammer ned i en udfordring, som ikke kun rammer Visma e-conomic, men hele branchen. Det vil vi gerne være med til at løse. Derfor giver det også rigtig god mening at indgå i partnerskaber med netop dem. ReDI School og HackYourFuture har fokus på at hjælpe flygtninge, asylansøgere og andre vanskeligt stillede grupper ind på det danske IT-jobmarked, mens Coding Class har fokus på at udvikle kommende IT-talenter helt fra folkeskolen,” forklarer Nicoline Weih, der er CSR Manager i Visma e-conomic. Hun fortsætter:

Visma e-conomic vil tilbyde sine medarbejdere at arbejde frivilligt

Lars Engbork

“Det er dog et medarbejdergode, og derfor er det helt op til vores ansatte, hvor de gerne vil bruge deres betalte fridag,” afslutter Nicoline Weih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>