Vertiv introducerer mest ekspansive digitale it-styringsplatform til virksomheder, distribuerede-, edge- og hybridnetværk
Hjem Nyheder Vertiv introducerer mest ekspansive digitale it-styringsplatform til virksomheder, distribuerede-, edge- og hybridnetværk

Vertiv introducerer mest ekspansive digitale it-styringsplatform til virksomheder, distribuerede-, edge- og hybridnetværk

Af Redaktionen

Vertiv  Avocent ADX Ecosystem giver hurtig, problemfri og yderst sikker fjernstyring af it-aktiver

 Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, introducerede i dag Vertiv Avocent ADX Ecosystem, en næste generations IT-styringsplatform, der opfylder datacenterets stadigt skiftende behov.

Avocent ADX Ecosystem er en byggesten af enheder og software designet til nutidens mere komplekse, hybridnetværksarkitekturer og til at imødekomme kravene fra eksterne arbejdsstyrker og vil være tilgængelig i alle verdensområder i 2021.

Det nye Avocent ADX-økosystem bygger på Avocent-fundamentet og thought leadership, som kunderne har haft tillid til i årevis, og er designet til brug i virksomheds-, edge-, cloud- og colocation-miljøer. Det understøtter sikkert og robust fjernarbejde ved at give medarbejdere adgang til og kontrol af data hurtigt og problemfrit, som f.eks. er påkrævet af avanceret teknik og design, videoredigering og andre streamingapplikationer i høj opløsning. Avocent ADX Ecosystem inkluderer den hurtigste og mest funktionsrige 4K KVM på en enkelt enhed med den mest ekspansive administration af IT-enheder på markedet.

Avocent ADX Ecosystem er bygget på en fælles arkitektur med åbne standarder, platforme og API’er, som brugerne kræver, samtidig med at de muliggør hurtige, sikre og skalerbare implementeringer af it -enheder fra virksomhed til kant. Avocent ADX Ecosystem udnytter Avocent® Core Insight (Avocent® ACI) teknologi til yderligere at forbedre kommunikationen til Redfish-aktiverede enheder. Disse teknologier gør det muligt for Avocent ADX at overvinde de mest vedholdende hindringer for fjernstyring af distribuerede og hybridarkitekturer, herunder skaleringssystemer, der matcher netværksvækst , der muliggør sikker adgang for såkaldt designated users og leverer videofunktioner i høj opløsning, der matcher moderne teknologier, herunder USB-C-stik.

”Med de hurtigt voksende use cases for AI, IoT, 5G og andre dataintensive teknologier bliver datacentre af enhver størrelse mere komplekse. Desuden er it-platforme flere steder placeret uden for det traditionelle datacenter, og det er altafgørende, at it -styringsplatformen udvikler sig til at imødekomme disse nye udfordringer og blive mere sikker, hærdet og nyttig i forhold til næste generations applikationer,” udtaler Angie McMillin, vicepræsident og general manager for IT Systems hos Vertiv. “Vertivs fokus på innovation og kundeudfordringer førte til udviklingen af ​​Avocent® ADX Ecosysystem ved at udnytte moderne og åbne arkitekturer for at muliggøre effektiv, hurtig og sofistikeret kontrol af IT-enheder og infrastruktur, herunder servere, fjernsensorer og uafbrydelige strømforsyningssystemer.”

Avocent ADX Ecosystem indeholder flere individuelle komponenter, som hver kan implementeres uafhængigt eller sammen, for en mere robust brugeroplevelse. Platformen tilbyder sikker og effektiv styring og kontrol af virtuel og fysisk IT-infrastruktur og administrerer både KVM og serielle sessioner for op til 100 eller flere samtidige brugere; rack manager sikrer vedholdende IP-konsolidering for forskellige enheder samt en vej til skalerbarhed; og løsningens remote 4K KVM øger produktiviteten og fungerer ved hurtigere hastigheder og med højere båndbredde sammenlignet med konkurrencedygtig standard og 4K KVM.

Vertiv introducerer mest ekspansive digitale it-styringsplatform til virksomheder, distribuerede-, edge- og hybridnetværkSystemet fungerer med effektivitet og sikkerhed, der vil sætte en ny standard for branchen og er særligt effektivt til edgeimplementeringer, hvor skala og vækst er fælles udfordringer.

Avocent® ADX MP1000 Management Platform: Forenkler administration, kontrol, sikkerhed og automatisering af virtuel og fysisk IT-infrastruktur på tværs af virksomheder og kanter. Det administrerer serviceprocessorer, virtuelle maskiner, IP KVM -moduler og fjernadgangsapparater.

Avocent® ADX RM1048P Rack Manager: Tilslutter og administrerer forskellige it-enheder i racket og kan implementeres med eller uden Avocent ADX MP1000. Det konsoliderer IP-adresser for at afbøde IP-mangel, når mere udstyr tilføjes racket. Løsningen anvender strøm over ethernet (PoE) til at reducere antallet af kabler i racket.

Avocent® ADX IPUHD 4K IP KVM Switch: Denne nye tilføjelse til Vertiv ™ KVM-porteføljen kan rumme mere end 100 brugere og 48 unikke mål i en enkelt session, der leverer 4K-video og højhastighedsydelse (20 GB på uplink) for at muliggøre real-tidsstyret enheds- og datahåndtering. Hver switch er udstyret med USB-C-stik med kortere kabellængder. Med PoE- og IP-konsolidering reduceres kabelkravene drastisk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>