​4 gode grunde til at automatisere dit datacenter
Hjem Nyheder ​4 gode grunde til at automatisere dit datacenter

​4 gode grunde til at automatisere dit datacenter

Af Redaktionen

Tendensen går klart i retningen af et automatiseret datacenter – eller Hyperconverged Infrastructure.

​4 gode grunde til at automatisere dit datacenterDet erstatter den traditionelle IT-infrastruktur, hvor de ”gode gamle” siloer med dedikeret hardware til bestemte systemer og opgaver administreres og vedligeholdes hver for sig og ofte af forskellige personer. Hyperconverged Infrastructure er en langt smartere og mere intelligent måde at gøre det på, hvor alle ressourcer administreres på tværs af systemer via software.

På den måde bliver dit datacenter langt mere effektivt, og du sparer både vigtig tid og ressourcer, som du kan dedikere til andre opgaver og projekter. Du opnår en fleksibel infrastruktur, der kan tilpasse sig efter din forretnings behov uden, at du nødvendigvis skal udskifte alt for mange komponenter. Derudover har du det teknologiske fundament til at kunne udnytte Hybrid Cloud − til gavn for din forretning og stadig på en sikker måde.

Vi har opsummeret de 4 vigtigste årsager til, at du skal omlægge dit datacenter og din IT-infrastruktur:

 1. Forenklet administration
  Du forenkler den daglige drift og integrerer storage- og netværks-funktionalitet i dine eksisterende administrationsværktøjer. Det bliver lettere for dig at provisionere, klone og foretage snapshots. Cisco HyperFlex kan styres og administreres gennem VMware VCenter og Microsoft systemcenter, og på den måde kan du komme hurtigt igang med automatisering uden at skulle lære nye værktøjer at kende. Endvidere kan du overvåge og styre din HyperFlex gennem Ciscos nye Intersight management-platform.
 2. Løbende dataoptimering
  Med effektiv deduplikering og kompression af data udnytter du ressourcerne endnu mere effektivt og reducerer dermed dit IT-footprint. Cisco HyperFlex HXDP softwaren er skrevet til hyperkonvergens. Det sikrer, at der sker en kontinuerlig dataoptimering af platformen uden at brugerinteraktion er nødvendig. Ved hjælp af maskinlæring optimeres platformen, og deduplikering og kompression foregår således automatisk i baggrunden – uden mærkbar indflydelse på perfomance.
 3. Uafhængig skalering
  HX dataplatformen er skabt til uafhængig skalering af kapaciteten for regnekraft og storage. Du kan skalere op på storage og processor, uafhængigt af hinanden i takt med, at dit behov ændrer sig. Som den eneste hyperkonvergeret platform i markedet kan Cisco HyperFlex skalere uafhængigt, og på den måde kan der tilknyttes ekstra processorkraft eller yderligere storage.
 4. Dynamisk datadistribution
  Indgående data bliver distribueret og optimeret sikkert på tværs af dine server- og storage-tiers i clusteret for at undgå flaskehalse. Cisco HyperFlex HXDP softwaren fjerner bekymringer om kolde og varme data og tiering, og ved udvidelse af HyperFlex clustret distribueres data automatisk ud over de tilgængelige enheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>