Med $100 millioner i serie D finansiering gør Phenom sig klar til at hjælpe globale virksomheder til det post-pandemiske kapløb om at genopbygge talentøkonomien
Hjem AI Med $100 millioner i serie D finansiering gør Phenom sig klar til at hjælpe globale virksomheder til det post-pandemiske kapløb om at genopbygge talentøkonomien

Med $100 millioner i serie D finansiering gør Phenom sig klar til at hjælpe globale virksomheder til det post-pandemiske kapløb om at genopbygge talentøkonomien

Af Redaktionen

Phenom, verdens mest udbredte AI-drevne talentoplevelsesplatform, oplyser, at de i dag har opnået 100 millioner dollars i serie D-runde finansiering.

Med $100 millioner i serie D finansiering gør Phenom sig klar til at hjælpe globale virksomheder til det post-pandemiske kapløb om at genopbygge talentøkonomien

B Capital Group stod i spidsen for runden, som også havde deltagelse af Dragoneer Investment Group, OMERS Growth Equity og GoldenArc Capital.

Kapitaltilgangen sikrer, at Phenom kan forblive fokuseret på at opfylde sit formål – at hjælpe en milliard mennesker med at finde det rigtige job – frem for alt andet.

Med den ny finansiering fortsætter Phenom med at innovere sin Talent Experience Management (TXM) platform til organisationer, der anvender AI holistisk i en post-COVID æra. Det betyder at kandidaterne hurtigere finder det rigtige job, medarbejderne lærer og udvikler sig, recruiterne finder de bedst egnede talenter mere effektivt og i større omfang; og ledere træffer bedre datadrevne beslutninger om opbygning af deres fremtidige teams.

HR-ledere har aldrig oplevet større pres for at ansætte de rigtige kandidater og frigøre deres medarbejderes sande potentiale. Over 400 globale virksomheder – inklusive næsten 50 Fortune 500-virksomheder – baserer sig på Phenoms indsigter, når de konkurrerer om talent på det mest bevægelige arbejdsmarked nogensinde. Mere end 100 millioner mennesker skal muligvis skifte erhverv inden 2030, hvilket er en stigning på op til 25% fra før pandemien*. Phenom forbereder sine kunder på et stærkt pres på arbejdsmarkedets såkaldte bøjningspunkt – når kløften mellem jobmængde og efterspørgsel begynder at lukke.

“Hos Phenom har vi altid været en formålsdrevet virksomhed, og det vil aldrig ændre sig,” udtaler Mahe Bayireddi, administrerende direktør og medstifter af Phenom. ”Fra starten har vi rodfæstet vores platform i intelligens versus blot at tilføje AI som et enkelt værktøj eller en funktion. Dette gør vores AI dramatisk anderledes og hjælper os med at fremdyrke et sundt talentøkosystem. Job er grundlaget for blomstrende samfund rundt om i verden. De sikrer levebrød og hjælper folk med at nå deres fulde potentiale. Når organisationer reagerer på et voldsomt skifte i, hvordan de tiltrækker og håndterer talent, kan Phenom skaleres, så alle har ressourcerne til at lykkes i tider med både volatilitet og stabilitet.”

Automatisering og AI vil være afgørende for globale arbejdsgivere

Phenom-platformen automatiserer administrative opgaver og personaliserer oplevelsen for kandidater, recruitere og HR-ansvarlige, hvilket skaber mere effektfulde øjeblikke gennem talentrejsen.

I 2020 blev platformen anvendt af 25.000 recruitere, talentudbydere og HR-ansvarlige – hvilket hjalp dem med at ansætte over 2 millioner mennesker og tiltrak over 3 millioner ansatte. Derudover har Phenom-kunder udnyttet TXM til at skabe følgende nøgleresultater:

  • En medievirksomhed øgede mængden af afsluttede ansøgninger med 300%.
  • Et sundhedsfirma hyrede 451 sygeplejersker på blot syv uger.
  • Et konglomerat opnåede over 6.500 interne henvisninger pr. måned.
  • En logistikvirksomhed reducerede rekrutteringstiden ved en intern ansættelse med 20%.
  • Et softwarefirma automatiserede 90% af interviewplanlægningen, hvilket sparer 24.000 timer.
  • Et hotelvirksomhed tiltrak 18.000 kandidater gennem brug af chatbot, hvilket reducerede ansøgningstiden med 78%.
  • Et teknologivirksomhed oplevede et fald på 25% i tid der kunne udnyttes ved hjælp af talent CRM-kampagner.
  • En underholdningsvirksomhed opnåede 33.000 besøg på deres alumni-portal, hvilket resulterede i 900 ansøgninger.

Uden Enterprise-Grade indsigt vil virksomhederne ikke komme sig

Risikoen for at miste adgangen til dygtige talenter bliver tydeligere hver dag. I en nylig undersøgelse blandt ledende medarbejdere sagde to tredjedele, at de intensiverede deres investering i AI og automatisering*. Virksomhedernes talentudvikling vil afhænge af, om de bliver en indsigtsdrevet virksomhed, der udnytter data, automatiserer HR-processer og menneskeliggør interessenternes oplevelse.

Phenoms intelligenssystem findes i kernen af ​​TXM, bygget på et stort netværk af data, kontekstuelle industristandarder og deep learning. Phenoms AI fortolker milliarder af begivenheder og menneskelige interaktioner og leverer personalisering, samtale, indsigt og automatisering gennem talentrejsen. Styrken i Phenoms indsigter er baseret på over 25 milliarder interaktioner om året – samt 1 milliard plus kandidatprofiler i 180 lande; 400 millioner job, 154 millioner jobtitler og 27 millioner færdigheder på flere sprog.

Fra starten forstod Phenoms investorer, hvordan TXM-platformen og filosofien ville genoplive HR på en varig og meningsfuld måde. Sierra Ventures, AXA Venture Partners, WestBridge Capital, AllianceBernstein, Karlani Capital, Omidyar Technology Ventures og Sigma Prime Ventures sluttede sig allerede til tidligere finansieringsrunder og fortsætter med at støtte Phenoms formål i dag.

Grundlagt i Philadelphia-regionen har Phenoms unikke tilgang til kultur altid inspireret virksomhedens strategier for produktudvikling, geografisk ekspansion, partnerskaber, opkøb, medarbejderengagement og virksomhedsansvar. Phenom er vært for verdens største talentoplevelseskonference i Center City, Philadelphia. Virksomheden har i øjeblikket over 20 åbne stillinger i regionen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>