3 indleder samarbejde med højttaler-brandet Marshall
Hjem NYHEDER 3 indleder samarbejde med højttaler-brandet Marshall

3 indleder samarbejde med højttaler-brandet Marshall

Af Redaktionen

Marshall er synonym med unikt design og ekstraordinær lyd, og fra i dag kan de nyeste højttalere og høretelefoner fra det ikoniske mærke købes hos 3.

3 indleder samarbejde med højttaler-brandet MarshallDet nye samarbejde markerer et fortsat strategisk fokus på eksklusivt tilbehør til den kræsne musikelsker.

Det er endnu ikke til at sige, hvilket musiknummer der bliver årets sommerhit, men der er ingen tvivl om, hvilken højttaler der løber med prisen. Den legendariske lydproducent Marshall har i dag løftet sløret for en helt ny kompakt og transportabel højtaler, Stockwell II, der er bygget til et liv på farten. Med over 20 timers afspilningstid, Bluetooth 5.0-teknologi og en vægt på kun 1,4 kg er den nye højttaler en sikker favorit til sommerens festivaler, strandture og picnics.

Og som noget helt nyt kan både Stockwell II og en lang række af Marshalls andre nyeste højttalere og høretelefoner fra i dag købes hos teleselskabet 3.

Fortsat fokus på eksklusivt musiktilbehør

3 ser udvidelsen af sortimentet som et vigtigt strategisk skridt.

”Vi har fokus på at holde en fornuftig balance i vores tilbehørssortiment, så vi både er i stand til at tilbyde budgetløsninger og high-end-produkter. Især når det gælder højttalere og høretelefoner, er det ekstremt vigtigt, at vores sortiment lever op til den kvalitetsbevidste kundes skrappe krav. Vi ved, at det er nogle seriøse musikelskere, vi har med at gøre,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3. Han fortsætter:

”Derfor er det også en kæmpe fornøjelse at kunne give vores kunder og alle andre musiknørder mulighed for nye enestående lydoplevelser med et brand som Marshall, der er kendt for at være ren rock’n’roll. Deres produkter er moderne klassikere, og det er ikke uden grund, at de har fans både blandt professionelle musikere og alle os andre, der sætter pris på god lyd.”

Info og priser

Udover Stockwell II, der kommer i sort, forhandler 3 også højttalerne Acton II i sort og hvid og Kilburn II i sort, samt høretelefonerne Major III og Minor II, begge i sort. Stockwell- og Acton-modellerne fås til 2.010 kr., mens Kilburn står til 2.280 kr. Høretelefonerne Major og Minor koster hhv. 1.200 kr. og 990 kr. Kunder hos 3 kan købe alle modeller med 3Afbetaling over 30 måneder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>