twoday fejrer et års fødselsdag med stærk vækst og planer for fremtiden
Hjem VIRKSOMHED twoday fejrer et års fødselsdag med stærk vækst og planer for fremtiden

twoday fejrer et års fødselsdag med stærk vækst og planer for fremtiden

Af Redaktionen

På blot ét år har virksomheden oplevet en vækst i både omsætning, medarbejderantal og virksomhedsopkøb.

Dermed er vejen lagt for en fremtidig rejse, der blandt andet byder på et helt nyt domicil i København.

Den 25. oktober fylder IT-selskabet twoday et år. Dermed er det præcist et år siden, at virksomheden blev frasolgt Visma og blev den selvstændige IT-konsulentvirksomhed, som i dag hedder twoday.

Til trods for, at virksomheden kun er et år gammel, er der sket meget i twodays korte levetid. Blandt andet har virksomheden opkøbt webbureauet Tea Solutions, konsulenthuset CTGlobal og senest er den danske ERP-virksomhed RelateIT blevet en del af twoday.

“Det har været et år, hvor vi er vokset markant i både omsætning og antallet af opkøb. Efter at vi kom ud af Visma har vi fokuseret på at etablere en førende IT-konsulentforretning i Norden. I den proces har vi gradvist bragt de enkelte virksomheder under twoday tættere på hinanden, så vi i dag samarbejder på store tværgående projekter.” fortæller Lars Berthelsen, der er landedirektør i twoday Danmark. Han fortsætter:

“Vores medarbejdere gør en kæmpe indsats i den forbindelse og vi har stadig et ambitiøst og klart mål om at vokse til tredobbelt størrelse.”

Nyt domicil i sigte

Det er ikke kun antallet af virksomheder under twodays vinger, der er vokset. Antallet af medarbejdere i Danmark er i løbet af det seneste år nemlig steget fra 700 til 1.000. Ambitionen i twoday er, at dette antal vil stige i takt med, at nye projekter bliver vundet og nye virksomheder bliver tilføjet.

Derfor flytter twoday den 1. oktober 2024 ind i det nye domicil i Pakhus 47 i Københavns Nordhavn. Her vil alle twodays selskaber i københavnsområdet over tid flytte ind, hvilket betyder, at det nye hovedkontor vil huse hele 550 medarbejdere.

twoday fejrer et års fødselsdag med stærk vækst og planer for fremtiden

Lars Berthelsen

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at siden twodays fødsel har vi ønsket at have vores eget domicil i København, hvor vi kan samle alle virksomhederne i twoday og en stor del af vores medarbejdere. Vores erfaring er, at giver endnu flere synergieffekter og mere samarbejde, hvis de forskellige enheder i twoday er fysisk tættere på hinanden – og nu bliver det i et domicil, som kun rummer twoday,” udtaler Lars Berthelsen.

Den historiske ejendom, Pakhus 47, byder på hele 15.000 m2, hvilket også giver twoday mulighed for at vokse i fremtiden.

Kunder efterspørger nye teknologier og kompetencer

Gennem det seneste år har twoday vundet flere kontrakter og udbud med både offentlige og private aktører, hvilket har ført til en solid vækst. Lars Berthelsen har en klar forventning om, at væksten vil fortsætte fremover – blandt andet drevet af højere efterspørgsel af nye teknologier.

“Vi ser en klar tendens, hvor vores kunder i stigende grad efterspørger løsninger med kunstig intelligens. Det gør de, fordi AI kan gøre organisationer langt mere fleksible og effektive ved at benytte teknologien i beslutningsprocesser og applikationer, som anvendes i organisationen. AI har altid været et fokusområde i twoday, og med over 650 mennesker i Norden som arbejder med data og AI, har vi nogle unikke kompetencer og løsninger, der kan understøtte vores kunders ønske om brugen af kunstig intelligens. Derfor forventer vi også, at løsninger baseret på data og AI fremover vil skabe større vækst,” afslutter Lars Berthelsen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>