SumUp betalingsløsninger nu tilgængelige for små og mellemstore virksomheder i Norden
Hjem TELEKOMMUNIKATION SumUp betalingsløsninger er nu tilgængelige for små og mellemstore virksomheder i Norden

SumUp betalingsløsninger er nu tilgængelige for små og mellemstore virksomheder i Norden

Af Redaktionen

I Norden er vi langt fremme, når det gælder teknologi. Set i forhold til resten af Europa har vi fx den højeste internetpenetration på hele 97% samt en smartphone penetration på 96%.

70% af alle betalinger i Norden foregår kontaktløst, og i Danmark topper vi listen med 84%.

Corona-pandemien har sat yderligere skub i de kontaktløse betalinger, som i januar 2020, lige før pandemien indtraf, dækkede over gennemsnitligt 57% af alle betalinger i Norden, mens den i løbet af 2021 steg til hele 70% på nordisk plan. Tallene taler altså deres tydelige sprog – både i Norden og i særdeleshed i Danmark har vi for alvor taget kontaktløs betaling til os.

Af den grund er det måske heller ikke overraskende, at en virksomhed som SumUp, der fremstiller og sælger kontaktløse betalingsløsninger, i 2018 blev erklæret en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa. I dag er SumUp etableret i 33 lande verden over, og netop nu lancerer den globale virksomhed sine kontaktløse betalingsløsninger i både Danmark og resten af Norden.

SumUp betalingsløsninger nu tilgængelige for små og mellemstore virksomheder i Norden

Løsningerne, der på nuværende tidspunkt er taget i brug af mere end 3 millioner små og mellemstore virksomheder verden over, gør det først og fremmest nemt og økonomisk overskueligt for disse virksomheder at komme med på den kontaktløse betalingsbølge, så også de kan møde forbrugernes behov for kontaktløs, problemfri og hurtig betaling.

På det nordiske marked lancerer SumUp tre forskellige løsninger; henholdsvis SumUp Air kortlæser, SumUp 3G Printer og SumUp Solo.

SumUp Air tilsluttes via Bluetooth til en smartphone eller tablet og fungerer sammen med SumUp App, der samler hele overblikket over ens forretning, herunder fakturaer, transaktioner, lagerbeholdning m.m. SumUp Air gør det muligt at modtage betaling med alle gængse betalingskort inklusiv kreditkort, G Pay og Apple Pay. Og med en engangsinvestering på kun DKK 149,- ex. moms for enheden, der ikke kræver abonnement kan fysioterapeuten, håndværkeren, den lokale bager, taxachaufføren, yogalæreren, skomageren, kaffebaren eller frisøren nu tilbyde sine kunder en professionel, nem og ikke mindst kontaktløs betalingsløsning uden at skulle ud i en omkostningstung investering. Når kunden har betalt sin vare eller ydelse, bliver kvitteringen sendt som e-mail eller sms.

SumUp 3G Printer fungerer uden en smartphone og kommer i stedet med et indbygget SIM-kort med gratis ubegrænset mobildata og WiFi-forbindelse. SumUp 3G Printer er velegnet der, hvor der er behov for at have flere betalingsterminaler, så man kan modtage betalinger samtidig, og man fx ikke vil have terminalen koblet op på den enkelte medarbejders mobiltelefon. Det kunne fx være den lidt større café.

Der hvor SumUp Air sender kvitteringen til kunden via email, udskriver SumUp 3G Printer kvitteringen direkte til kunden, når transaktionen er gennemført. SumUp 3G Printer tager imod de samme betalingskort m.m., som SumUp Air. Terminalen koster DKK 1.099 ex. moms.

SumUp Solo er den til dato mest avancerede alt-i-en betalingsløsning. Solo er spækket med egenskaber og funktioner og giver fx mulighed for at refundere penge, tilføje drikkepenge og sende kvitteringer. SumUp Solo er ikke blot en intuitiv måde at modtage betalinger på, den er også et værktøj til at organisere sin forretning med. Lige som SumUp 3G Printer kan SumUp Solo også fungere uden en smartphone, den kommer ligeledes med indbygget SIM-kort og har ubegrænset data samt WiFi-forbindelse. SumUp Solo fås med en lade station, der udover at oplade også sender et signal til kunderne om, at man accepterer betalinger med kort. Enheden har en bekvem størrelse, og kan nemt opbevares i lommen, så betalingsprocessen kan effektiviseres. Terminalen koster DKK 749 ex. moms.

Uanset om man som forretningsdrivende vælger løsningen SumUp air, SumUp 3G Printer eller SumUp Solo fratrækkes den forretningsdrivende et gebyr på 1,49% per transaktion, en procentsats som ligeledes gør SumUp til en attraktiv betalingsløsning for den forretningsdrivende, idet den er markedets laveste.

Alle tre produkter er så enkle at tage i brug, at de verden over blandet andet bliver solgt direkte fra elektronikvarehuse og byggecentre. Herhjemme forhandles de hos Elgiganten, Proshop, Lomax m.fl.

”Vi glæder os over, at vi nu også kan åbne op for salget af SumUp’s kontaktløse betalingsterminaler i Norden. Grundet den lave pris på enhederne og det faktum, at procentsatsen per transaktion er markedets laveste, når vi taler denne type terminaler, ved vi, at vores produkter er særligt attraktive for de små og mellemstore virksomheder, som nu nemt og indenfor en overskuelig økonomisk ramme kan tilbyde deres kunder kontaktløs betaling”, siger Anders Fagerlund Nielsen, Business Development Manager Nordics.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>