Prøv branchens mest avancerede cloud-baserede management-løsning med et års gratis Insight cloud-abonnement med NETGEAR

NETGEAR, den førende producent af netværksudstyr til både private og erhvervslivet annoncerer, at der ved registrering af en række Insight Managed-switches, access points og routere medfølger et års gratis adgang til Insight, NETGEARs cloud-baserede management-software.

Prøv branchens mest avancerede cloud-baserede management-løsning med et års gratis Insight cloud-abonnement med NETGEAR 1Tilbuddet gælder alle enheder tilføjet på eller efter den 27. april 2020, for både nye og eksisterende Insight-konti. Du kan finde en samlet oversigt over de gældende enheder på Insights dedikerede side på NETGEAR.dk.

NETGEAR Insight er en samlet softwareløsning til på afstand at håndtere både virksomhedens netværk og enheder og byder på let tilslutning og opsætning af enheder samt vedligeholdelse af dit netværk via en cloud-portal eller den intuitive Insight-app til din smartphone. Den cloud-baserede applikation er designet til at håndtere opgaver fra både it-teams i virksomhederne eller fra eksterne service-teams. Insight-applikationen dækker alt fra det mest simple inden for netværk til de mest avancerede installationer.

”Dette er et naturligt skridt til lettere og hurtigere implementering for vores kunder. Nu inkluderes et år gratis brug af Insight sammen med udvalgte NETGEAR Insight-enheder, så vores kunder øjeblikkeligt kan opleve fordelene ved løsningen. Vi er sikre på, at vores kunder vil finde Insight-fjernadministrationsløsningen et værdifuldt aktiv for deres forretning ved at forenkle deres netværksstyring betydeligt. Desuden skal man i disse tider på ingen måde undervurdere effekten af at kunne tilpasse og tilgå netværket,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef for NETGEAR.

Nu kan du let opleve fordelene ved at kunne fjerntilgå din virksomheds netværk med et helt års gratis adgang til Insight. Ved køb af en hvilken som helst Insight Managed switch, router eller trådløst access point nævnt på NETGEAR.dk, får du mulighed for at afprøve en række forskellige Insight abonnementsløsninger, som passer bedst til dine behov:

Insight Premium – Den prisbelønnede NETGEAR Insight Premium-styringsløsning sparer dig tid og giver dig mulighed for at tage kontrol over dit netværk. NETGEAR Insight giver dig mulighed for at håndtere, konfigurere og fjernovervåge dine Insight-administrerede trådløse access points, Insight Managed-switches og routere, uanset hvor du er. NETGEAR Insight er tilgængelig fra enhver tilsluttet enhed – desktop, bærbar computer og mobilenhed. Fjerntilgang af flere enheder på tværs af flere placeringer – ideel til små og mellemstore virksomheder.

Insight Pro – Har alt inkluderet i Premium plus andre funktioner herunder konfiguration af multi-tenancy og multi-roller. Ideel til organisationer med flere fysiske kontorer, forhandlere og til udbydere af netværkshåndtering.

Ved udgangen af etårsperioden kan brugere vælge at abonnere på Insight Premium for $ 9.99 pr. enhed pr. år eller Insight Pro for 159 kr. pr. enhed pr. år.

Insight Remote Network Management leverer en lang række funktioner til dine erhvervskunder:

  • Implementering på ingen tid – Let installation og fungerer lige ud af boksen.
  • Konfiguration af netværk og enhed – Central opsætning af kablede og trådløse netværk og enhedskonfigurationer lige gennem Insight-webportalen eller mobilappen, endda eksternt.
  • Enkelt overblik – Et enkelt, centraliseret billede, der gør det enkelt for virksomhedsejere, IT-ledere, MSP’er og forhandlere at fjerntilgå og styre netværk, selv på tværs af flere fysiske placeringer.
  • Bredt udvalg – Insight er kompatibelt med en lang række NETGEAR-adgangspunkter, switches og routere for at give virksomhederne et omfattende, alt-i-et-administreret netværk.
  • Funktionsrig – Alarmer, indbygget hjælp og support er alle inkluderet, og Insight Pro gør det let at overvåge brugen og eksportere data til rapportering.

Oplev den smukke enkelhed med netværksadministration

Via skyen kan trådløse og kablede netværk implementeres hurtigt, problemer kan løses, før de bliver til problemer, og mindre tid spildes på at styre netværk. Oplev fordelene ved at styre et netværk via Insight inden for bygninger med flere lejemål, såsom kontorer, forretninger, såvel som skoler, hospitaler og mange andre overalt, når som helst.