Gartner fremhæver Infinidat for tilgangen til moderne og kompleks datalagring
Hjem NYHEDER Gartner fremhæver Infinidat for tilgangen til moderne og kompleks datalagring

Gartner fremhæver Infinidat for tilgangen til moderne og kompleks datalagring

Af Redaktionen

Infinidat udnævnes til leder i Gartners seneste lagerkvadrant.

Gartner fremhæver Infinidat for tilgangen til moderne og kompleks datalagring

Fredrik Arveskär

Dette sker, når to kvadranter er slået sammen til en, hvilket er en konsekvens af den øgede kompleksitet af opbevaringsopløsninger.

Hvis der er noget, der opfattes som sandhed i IT-verdenen, bør det være analyseselskabet Gartners “magiske kvadranter”.

Det er klart, det er muligt at have sine tvivl, men det er måske den bedste uafhængige vurdering af leverandører, der findes på et stort antal teknologiområder.

På denne baggrund bliver kvadranten, der optager datalagring, vigtig for leverandørerne. Derfor er Fredrik Arveskär, Regional Director Nordic & BNL, Infinidat, særdeles glad, når Infinidat udnævnes til en af ​​de førende leverandører af permanent datalagring (primær lagring) eller kort og godt pålidelig datalagring.

“Gartner fusionerer kvadranterne for generelle diskarrays og flash-baserede. Den nye måde at se lagringsmedier er til gavn for os, fordi vi bruger både flash og diske, og det er en bekræftelse af, at det er en vigtig del af arkitekturen, men ikke den vigtigste,” siger Fredrik Arveskär, og fortsætter:

“Kort sagt kan man sige, at opbevaringsløsninger bliver mere og mere komplekse og stadig mere heterogene. Det er en milepæl for kvadranten, der skal slås sammen, men det er kun en del af vores vision at være i stand til at levere morgendagens lagerplatform. Markedet kræver opbevaring forskellige steder i virksomhedernes egne datacentre og i private og offentlige skyer. Vinderen er den leverandør, der har en plan og et design klar til dette.”

Navnet på Infinidats arkitektur og vision er Elastic Data Fabric.

Det er en arkitektur, der omfatter både hardware og software. En fordel for Infinidat er, at de begyndte at arbejde på deres løsning senere end mange konkurrenter. De startede i 2011, og  kan derfor undgå “arvestykker” i teknologien. Ulempen er naturligvis, at mange potentielle kunder allerede har andre opbevaringsløsninger.

Succesen med Gartners undersøgelser viser blandt andet høje vurderinger fra lagerkunder. For eksempel anbefalede alle de anmodede 114 Infinidat-kunder i løbet af de tolv måneder frem til den 18. september i år køb af virksomhedens produkter. Andre førende inden for opbevaringskvadrant inkluderer for eksempel etablerede it-virksomheder som IBM, HPE og Dell EMC, og nye virksomheder som NetApp.

Et af kriterierne i evalueringen er, at den viser produkter, der var offentligt tilgængelige den 31. maj i år. Et andet kriterium er, at produkter, der vurderes, ikke skal være følsomme over for enkelt hardwarefejl (ingen enkelt punkter med hardwarefejl). Eller kort sagt: Opbevaring skal fungere, selv hvis en disk eller anden komponent går i stykker.

I den sædvanlige rækkefølge er leverandørerne, der deltager i fire kategorier, opdelt efter to hovedkriterier: Evnen til at levere og hvor komplet vision man har for fremtiden. For at blive udnævnt til leder skal begge disse kriterier vurderes positivt.

Lagringskvadrantens fulde navn er 2019 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage. Gartner estimerer den globale værdi af dette marked til $ 16,8 milliarder i 2019.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>