Harman Kardon introducerer den nye Citation-serie i samarbejde med Kvadrat
Hjem NYE PRODUKTER Harman Kardon introducerer den nye Citation-serie i samarbejde med Kvadrat

Harman Kardon introducerer den nye Citation-serie i samarbejde med Kvadrat

Af Redaktionen

Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører.

Harman Kardon introducerer den nye Citation-serie i samarbejde med Kvadrat 2Med sublim lyd, sofistikeret design og innovativ teknologi, er Citation et højtalersystem til hjemmet af fineste kvalitet. Citation-serien består af en række forskellige højttalere, der møder ethvert behov og nemt passer ind i indretningen, herunder bordhøjttalere, en soundbar, en subwoofer og det kraftfulde højttalersæt Citation Towers med en interaktiv brugerflade.

I samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat, som er europæisk leder indenfor sit felt, er Citation et symbol på håndværksmæssig perfektion. Med inspiration fra farverne, der symboliserer de nordiske hjem, fås serien i to farver; vintergrå og klassisk sort. De lækre tekstiler tilfører højttalerne en helt særlig eksklusivitet, der kombineret med Harman Kardons signaturdesign med et præg af vejovervejede elementer såsom elegante aluminiumsdetaljer og interaktive brugerflader giver én en følelse af et state-of-the-art produkt.

I mere end 65 år har Harman Kardon været den ledende aktør inden for lyd og design, der fortryller forbrugernes ører såvel som hjerter. Det nyeste skud på stammen, Citation-serien, repræsenterer den næste generation af højtalere til hjemmet. Den eksklusive serie kombinerer Harman Kardons signaturlyd med et tidløst nordisk inspireret design og førende teknologi.

Skab den perfekte atmosfære i dit hjem, lige fra det øjeblik du træder ind ad døren. ”Hey Google, dæmp lyset i spisestuen”, ”Hey Google, afspil min yndlings tv-serie”. Med den indbyggede trådløse Chromecast-funktion, bliver det ikke nemmere at opleve krystalklar lyd, uanset hvor du befinder dig dit hjem.

– Med kombinationen af vores uovertrufne signaturlyd og et sofistikeret design med smarte funktioner og høj brugervenlighed, tager Citation-højttalerne din lydoplevelse til nye højder, siger Alexander Denim, Senior Design Manager hos HARMAN. Harman Kardon er et artistisk brand – vores designere er uddannet inden for kunst og design og med Kvadrats stærke rødder i kunsthåndværket, formår vi virkelig at komplementere hinanden gennem samarbejdet, fortsætter chefdesigneren om den nye produktserie.

Harman Kardon Citation-serien er tilgængelig nu til nedenstående priser:

Produktnavn ONE 100 300 500 BAR
Pris DKK 1.699, – DKK 2.499, – DKK 2.999, – DKK 4.999, – DKK 6.999, –

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>