Samsung Galaxy S20 FE er nu i butikkerne
Hjem NYHEDER Samsung Galaxy S20 FE er nu i butikkerne

Samsung Galaxy S20 FE er nu i butikkerne

Af Redaktionen

I dag er der salgsstart for Samsungs nye telefon Galaxy S20 FE, der blev lanceret i sidste uge.

Samsung Galaxy S20 FE er nu i butikkerneMobiltelefonen, der kombinerer de mest populære funktioner fra S20-serien, kommer i seks forskellige farver og til en lavere pris.

– Vi er glade for, at Galaxy S20 FE nu er tilgængelig i butikkerne i Danmark, og at endnu flere mennesker vil være i stand til at deltage i de mest populære og nyttige funktioner fra vores S20-serie. Galaxy S20 FE har ikke kun premium-funktioner, når det kommer til ydeevne, men skiller sig også ud med hensyn til design med den brede vifte af farvemuligheder, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

De mest populære funktioner til en skarpere pris

  • Kamera i topklasse med alt, hvad du behøver for at øge din kreativitet og skabe endnu bedre indhold – Galaxy S20 FE har et 32 megapixel frontkamera med større billedsensor og høj lysfølsomhed, hvilket gør det lettere at tage den perfekte selfie, selv i mørke omgivelser. På bagsiden er telefonen udstyret med et tredobbelt kamera med bl.a. 30x Space zoom, der kombinerer 3x optisk zoom med en AI-baseret digital zoom, der giver billeder af højeste kvalitet, selv over lange afstande.
  • Maksimeret underholdning med skærm i høj opløsning og 5G – Telefonen har en 6,5-tommer Infinity-O Super AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed, hvilket giver førsteklasses billedkvalitet til både film og serier såvel som spil. S20 FE er også klar til 5G, som åbner op for hastigheder, der giver mulighed for at streame i højeste kvalitet, hurtig download af selv de største filer og ikke mindst muligheden for at spille de mest krævende mobilspil, selv når du ikke har adgang til Wi-Fi.
  • Kraftig ydelse og batteri, der tager dig igennem hele dagen – Galaxy S20 FE har et 4500 mAh batteri, der tager dig igennem dagen og med superhurtigopladning (25W) og trådløs hurtigopladning (15W) er du hurtigt tændt igen. Telefonen har også trådløs batterideling, så du kan dele den med andre kompatible enheder. Telefonen er udstyret med 128 GB / 256 GB intern lagerplads med muligheden for at tilføje micro SD-kort med op til 1 TB lagerplads, så der er plads til alle de apps og andet indhold, du har brug for.

Samsung Galaxy S20 FE har en vejledende pris på DKK 5.199 for 4G-versionen og DKK 5.999 for den 5G-klare version. Den kommer i farverne Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>