Acronis indgår partnerskab med GOG og Kortermann-IT som Acronis #CyberFit Delivery Partner
Hjem SIKKERHED Acronis indgår et partnerskab med GOG og Kortermann-IT som Acronis #CyberFit Delivery Partner

Acronis indgår et partnerskab med GOG og Kortermann-IT som Acronis #CyberFit Delivery Partner

Af Redaktionen

IT-sikkerhedsvirksomheden Acronis annoncerer et Cyber Protection Partnerskab med den danske håndboldklub, GOG, for at beskytte virksomheden mod datatab og cyberangreb.

Den anerkendte it-sikkerhedsvirksomhed, Acronis, har i dag annonceret et Cyber Protection Partnerskab med håndboldklubben GOG, der vil blive støttet af Kortermann-IT som en del af Acronis #TeamUp Program for Service Providers.

Gennem partnerskabet vil håndboldklubben modtage innovative løsninger inden for it-sikkerhed for at beskytte data, applikationer og systemer, optimere datamanagement og ikke mindst forsvare mod cyberangreb.

Data giver unikke indsigter i konkurrencetaktik, de enkelte håndboldkampe og spilleres færden på banen, og for at bevare konkurrencefordele og opnå succes skal sportsklubber sørge for, at deres data er sikre og beskyttede.

Den danske håndboldklub GOG forstår vigtigheden af databeskyttelse og cybersikkerhed og vil derfor anvende Acronis Cyber Protect, en innovativ løsning med maskine intelligens (MI), som kombinerer databeskyttelse med it-sikkerhedsteknologi, forhindrer cyberangreb og hjælper med at undgå nedetid.

“I mange år har vi fået fantastisk støtte fra lokale og nationale partnere i GOG. Nu har vi også fantastiske internationale partnere. Det gør os meget glade og stolte, hvilket Især er på grund af, hvordan det skete. En stor tak til Kortermann-IT, en lokal, langsigtet partner og en værdsat ambassadør for GOG, som har en stor del af dette partnerskab mellem GOG og Acronis. Vi ser meget frem til samarbejdet,” siger Kasper Jørgensen, direktør hos GOG.

Acronis indgår partnerskab med GOG og Kortermann-IT som Acronis #CyberFit Delivery PartnerIT-sikkerhed og databeskytte i én løsning
Acronis’ teknologi kombinerer automatisering og integration og sikrer forebyggelse, opdagelse, respons, genopretning og analyse, som er nødvendige for at beskytte enhver virksomheds – eller håndboldholds – data.

Acronis’ cyberbeskyttelse giver de nødvendige SAPAS-tjenester (safety, accessibility, privacy, authenticity, and security), som er nødvendige for at beskytte et moderne sportshold som GOG.

“Vi er stolte af at indgå et partnerskab med GOG, en af Danmarks bedste klubber, der forstår vigtigheden af data beskyttelse og cyber sikkerhed, og anerkender, at teknologi og sport går hånd i hånd. Uden cyberbeskyttelse kan følsomme oplysninger om atleter, trænere og hold lække eller gå tabt, hvilket kan føre til økonomiske tab og juridiske problemer. Med Kortermann IT som vores partner har vi den rette støtte til at levere en fuld suite af Acronis’ cyber-beskyttelsesløsninger, der beskytter holdets dataressourcer og optimerer datamaskinens arbejdsgang, hvilket letter holdets ydeevne både på og udenfor banen,” siger Mikael Johanson, Acronis Regional Sales Director Nordics.

Lokalt samarbejde
Kortermann-IT er stiftet i 2006 med beliggenhed i Svendborg og tilbyder IT-sikkerhedskonsulenter, hjemmesideudvikling, applikationer og services til SMV’er. Acronis #TeamUp Programmet har givet Kortermann-IT muligheder for kraftfuld sportsmarkedsføring og forretningsudvikling ved at deltage i kampe, netværk, casestudier, begivenheder og branding.

”Vi er stolte af at annoncere vores partnerskab med GOG og Acronis. Vi har i lang tid været stolt partner med GOG og ser nu frem til at beskytte klubben via Acronis’ cybersikkerhedsløsninger. Acronis er en anerkendt it-sikkerhedsleverandør, og vi ser frem til at være Acronis #CyberFit Delivery Partner for bedst muligt at beskytte GOG. Samtidig fører samarbejdet med Acronis og GOG til at vores interesse og forretning går op i en højere enhed,” siger Henrik Kortermann Sørensen, CEO hos Kortermann-IT.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>