Annette Weber tiltræder som nye SVP Insurance i Nextway med fokus på international vækst
Hjem KVINDER PÅ KANALEN Annette Weber tiltræder som nye SVP Insurance i Nextway med fokus på international vækst

Annette Weber tiltræder som nye SVP Insurance i Nextway med fokus på international vækst

Af Redaktionen

I sin nye rolle vil Annette accelerere udbredelsen af Next Digital Workplace og gøre det til den foretrukne eDMS-løsning for forsikringsselskaber i hele Europa.

Annette Weber har omfattende international erfaring med salg og marketing af software til forsikringsbranchen.

Hun har en baggrund fra forsikringsbranchen hvor hun har arbejdet i nogle af Danmarks største selskaber. De sidste 15 år har hun siddet i ledelsen hos nogle af de førende softwareleverandører til forsikringsbranchen, senest som CCO i Penni.io.

“Vi er begejstrede for at have fået Annette ind i vores ledergruppe, og vi ser frem til at kunne læne os op ad hendes omfattende erfaring på vores vej til international vækst,” siger Thomas Hougaard-Enevoldsen, CEO i Nextway.

Annette Weber tiltræder som nye SVP Insurance i Nextway med fokus på international vækst

Annette Weber

Next Digital Workplace eDMS har allerede hjulpet adskillige nordiske forsikringsselskaber med en compliant, effektiv og sikker håndtering af store volumen af dokumenter. Nu udviser forsikringsselskaber i DACH-regionen stigende interesse for Nextways løsninger i takt med, at de orienterer sig mod mere cloud, opfyldelse af compliance og sikkerhedskrav. Senest har Talanx i Tyskland og SWICA i Schweiz valgt Nextways eDMS-løsning til deres digitale landskab.

I sin nye rolle bliver Annettes opgave at styrke Next Digital Workplaces position på den internationale scene, og hun vil stå i spidsen for udviklingen af nye salgs- og marketingstrategier samt give inspiration til produktudviklingen med direkte input fra forsikringskunder. Hun får ligeledes ansvaret for at udvide Netxways samarbejder med teknologipartnere – partnerskaber, der allerede inkluderer velkendte navne som Sapiens, Salesforce, Scalepoint og Incendium.

“Det digitale landskab i forsikringsbranchen er i konstant udvikling. I dag kommer dokumenter via et hav af kanaler; mail, faktura, SoMe osv. Next Digital Workplace løsningerne tilbyder et bundsolidt og fremtidssikret fundament til central og compliant dokumenthåndtering. Jeg glæder mig til at tage Nextways succes til det næste niveau” siger Annette Weber.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>