PANASONICS NYE LCD-PROJEKTOR LEVERER 80 TOMMER BILLEDER PÅ 1 CM AFSTAND
Hjem NYE PRODUKTER PANASONICS NYE LCD-PROJEKTOR LEVERER 80 TOMMER BILLEDER PÅ 1 CM AFSTAND

PANASONICS NYE LCD-PROJEKTOR LEVERER 80 TOMMER BILLEDER PÅ 1 CM AFSTAND

Af Redaktionen

Nyeste skud på stammen af LCD-projektorer fra Panasonic er ideel til fremvisning af store billeder under skarp LED-belysning i klasselokaler, i mødelokaler og på museer.

Panasonic Connect Europe har netop annonceret LCD-projektoren PT-CMZ50, der er designet til at levere store billeder fra ultrakorte afstande med minimal skygge.

Den 5.200 lm stærke short-throw-projektor er ideel til brug i klasse- og mødelokaler samt på underholdningslokationer som museer. Den er ydermere rettet imod brug i stærkt lys og under udfordrende installationsforhold.

Projektoren leverer helt op til 80 tommer store billeder på ca. 1 cm afstand uden at skabe skygger på skærmen, og uden at seerne bliver blændet af lys fra linsen. For at skære igennem skarp belysning leverer CMZ50’s laserlyskilde 5.200 lm med 3.000.000: 1 dynamisk kontrast, mens jævn WUXGA-opløsning gør fin tekst let at læse. Da widescreen-indhold bliver mere og mere almindeligt, understøtter projektoren 2560×1080 (21:9) og 3240×1080 (27:9) indgangssignaler samt 4K-indgangssignaler, hvilket gør den optimal til brug i videokonferencerum ved hjælp af løsninger som Microsoft Teams Rooms.

PANASONICS NYE LCD-PROJEKTOR LEVERER 80 TOMMER BILLEDER PÅ 1 CM AFSTANDSimple monteringsmuligheder i loft og vægge gør denne bærbare projektor let at installere overalt. I udfordrende installationspositioner kan billedet skiftes digitalt ±10% V/H og justeres på skærmen ved hjælp af Digital Zoom Extender og Image Shift-funktion via fjernbetjening. Efter installationen kan fokus justeres ved hjælp af fjernbetjeningen.

Endvidere er det muligt at begynde fremvisningen, uden at projektoren varmer op. Billeder vises således omkring et sekund efter tænding, mens CEC-kommandokompatibel HDMI tænder enheden og vises automatisk, når indhold afspilles fra en enhed.

HDMI-udgang er inkluderet til tilslutning til anden projektor. Trådløs projektion fungerer via Panasonics trådløse præsentationssystem PressIT eller Panasonics trådløse moduler i serien AJ-WM50.

Bæredygtighed er tænkt ind i produktet, idet CMZ50’s optiske motor øger watt-per-lumen effektiviteten med ca. 25 procent i forhold til sammenlignelige short throw-projektorer. Endvidere behøver lyskilden og filteret ingen vedligeholdelse i 20.000 timer, hvilket reducerer omkostninger til vedligeholdelse.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>