Chris Lund Søndergaard får ansvaret for SMV-salg og B2B-marketing i Telenor,
Hjem NYHEDER Chris Lund Søndergaard får ansvaret for SMV-salg og B2B-marketing i Telenor

Chris Lund Søndergaard får ansvaret for SMV-salg og B2B-marketing i Telenor

Af Redaktionen

Ny profil skal tiltrække flere kunder til Telenors erhvervsforretning

Chris Lund Søndergaard får ansvaret for SMV-salg og B2B-marketing i Telenor, hvor han skal styrke erhvervsforretningen yderligere med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring inden for området, senest som salgschef i Fibia.

42-årige Chris Lund Søndergaard er fra mandag den 3. oktober ansat som Head of SMV Sales og Business Marketing i Telenor Danmark. Fremover vil han stå i spidsen for alle Telenors salgsaktiviteter til små- og mellemstore virksomheder og marketingkampagner målrettet erhvervslivet.

Baseret på sin mangeårige erfaring som salgchef i Lyreco, Brunata og senest i Fibia, bliver en af Chris’ vigtigste opgaver at styrke Telenors profil overfor B2B-segmentet med henblik på at tiltrække flere virksomhedskunder.

Udover sin salgs- og marketingsbaggrund kommer Chris også til Telenor med et godt kendskab til telebranchen. Tidligere i sin karriere har Chris været ansat i branchen af flere omgange, bl.a. som sælger og senere leder af Telenors erhvervsbutik i Skovlunde, hvor han også er vokset op.

Chris Lund Søndergaard får ansvaret for SMV-salg og B2B-marketing i Telenor,”Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke Telenor Erhvervs position yderligere på det danske marked sammen med resten af teamet. Gennem mine tidligere jobs i bl.a. Telenor har jeg lært telebranchen at kende som en dynamisk branche med høj konkurrence, hvorfor gode kundeoplevelser også er noget af det, som jeg vil fokusere på. Derudover glæder jeg mig også meget til igen at blive en del af Telenor-familien og den særlige kultur, som der hersker i virksomheden,” fortæller Chris Lund Søndergaard.

”Det er en stor fornøjelse at få Chris med ombord på holdet i Telenor Erhverv. Det er vigtigt en gang imellem at få folk ind udefra, som kan hjælpe med at finde nye måder at udvikle forretningen på. Derfor bliver det også en af Chris’ første opgaver at kigge på vores processer med friske øjne, hvor han har fået et stort mandat til at udfordre måden, vi plejer at gøre tingene på,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor.

Chris overtager stillingen efter Germanos Kayyal, der stoppede med udgangen af juli. Chris kommer til at arbejde på Telenors kontor på Frederikskaj i Sydhavnen i København med direkte reference til erhvervsdirektør Mikkel Kruse.

Chris er opvokset i Skovlunde udenfor København. I dag bor han i Hillerød sammen sine to drenge og bruger bl.a. fritiden som fodbold- og boksetræner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>