Boomi får ny CEO
Hjem NYHEDER Boomi får ny CEO David Meredith

Boomi får ny CEO David Meredith

Af Redaktionen

David Meredith tiltræder som ny CEO for Boomi den 31. januar 2022.

Han kommer fra en tilsvarende stilling hos det børsnoterede firma Everbridge (NASDAQ), som oplevede kraftig vækst, mens David var administrerende direktør.

David Meredith afløser Chris McNabb, som efter ni år på posten ønsker at gå på pension.

“I en verden, hvor data er virksomhedens mest værdifulde aktiv, bliver en virksomheds evne til at forstå, integrere og optimere disse data af afgørende betydning. Her fungerer Boomis cloud-teknologi som den kritiske infrastruktur, der lader virksomheder vokse og udvikle sig digitalt. Boomi er en innovativ virksomhed, som jeg glæder mig til at føre igennem den næste spændende vækstfase i samarbejde med Boomis nye ejere, Francisco Partners og TPG,” siger David Meredith, kommende CEO for Boomi.

I løbet af de seneste år har it-markedet gennemgået en markant forandring, der er drevet af den digitale transformation. I dag opererer virksomheder med flere it-applikationer end nogensinde før, men meget få af dem er integreret, hvilket resulterer i fragmenterede processer og oplevelser. Boomi gør det enkelt at forene et digitalt økosystem, og virksomhedens cloud-teknologi sørger for, at data kan flyde igennem en organisation uden problemer.

Boomi får ny CEO

David Meredith

De nye ejere af Boomi, Francisco Partners og TPG Capital, der tidligere i år købte Boomi af Dell for 4 milliarder US dollar, er glade for ansættelsen:

“Vi skylder Chris MacNabb en stor tak for hans dygtige ledelse og skalering af Boomi, mens vi er glade for at byde David Meredith velkommen til Boomi. David har igennem de seneste 25 år bevist sin evne til at vækste virksomheder, der arbejder indenfor software-as-a-service og digital infrastruktur, og denne erfaring gør ham til det perfekte valg til at føre Boomi igennem den næste vækstfase,” siger Brian Decker og Andrew Kowal fra Francisco Partners.

“David er en dygtig leder, der med lige dele vision og erfaring kan udbygge Boomis position som en førende og innovativ virksomhed i et af de hurtigst voksende segmenter inden for software. Chris McNabb skal have tak for det store arbejde, han har lagt i at bygge Boomi op til sin nuværende position, og vi håber, at han kommer til at nyde sin nye tilværelse som pensionist,” siger Nehal Raj og Art Heidrich fra TPG Capital.

“Det har været en ære at fungere som CEO for Boomi i de seneste ni år, og jeg vil gerne rette en oprigtig tak til vores medarbejdere, hvis hårde arbejde og engagement har gjort det muligt for os at opnå så meget. Jeg er overbevist om, at David er den rigtige til at lede Boomi fremover, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med ham for at sikre en gnidningsfri overgang,” siger Chris McNabb.

Under ledelse af Chris McNabb kan Boomi se tilbage på en række højdepunkter og milepæle, bl.a.:

  • For ottende år i træk har Gartner positioneret Boomi som Leader i sin 2021 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS).
  • Udpeget af Business Intelligence Group, som vinder af ”2021 Status Award for Cloud Computing” og Cloud Company of the Year
  • Boomis platform har forbundet 200.000 slutpunkter for mere end 000 virksomheder og 100.000 brugere, der bruger platformen til at gennemføre mere end 4,5 milliarder integrationer hver måned.
  • Lancering af AtomSphere™ Go, Boomis selvbetjeningsplatform, der giver kunderne adgang til en lang række services.
  • Boomis nye vision for hyperautomatisering blev annonceret tidligere i år på den årlige brugerkonference “Out of This World”.

 Biografi på David Meredith

Som administrerende direktør for Everbridge stod David Meredith i spidsen for en periode med hurtig vækst, hvilket resulterede i, at Everbridge i 2020 blev optaget i Russell 1000-indekset for store virksomheder. David Meredith er flere gange blevet rangeret som en af de bedste CEOs i USA. Han har tidligere haft ledende stillinger hos Rackspace, CenturyLink (nu Lumen Technologies), VeriSign, CGI (tidligere AMS) og Capital One Financial Corporation. Meredith modtog for nylig en Globee® Award i kategorien Visionary som led i The 9th Annual 2021 CEO World Awards.

David Meredith har deltaget som tv-vært og brancheekspert i en lang række tv-programmer, f.eks.  CNBC’s ”Mad Money with Jim Cramer”, CNBC’s ”Squawk Alley”, Nasdaq Trade Talk og NPR’s ”Morning Edition”. Her har han interviewet en række spændende personer, bl.a. præsident George W. Bush og præsident Bill Clinton, Anthony Fauci, den amerikanske general Colin L. Powell og USA’s daværende udenrigsminister Madeleine Albright.

David Meredith har en kandidatgrad fra University of Virginia (UVA), hvor han tidligere har været formand for Management of Information Technology Board og fortsat er medlem af et rådgivende organ. Han har en bacheloruddannelse fra James Madison University (JMU) i erhvervsøkonomi med virksomhedsfinansiering som speciale.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>