Dansk it-startup udvider til UK
Hjem NYHEDER Dansk it-startup udvider til UK

Dansk it-startup udvider til UK

Af Redaktionen

Efter en succesfuld lancering i Danmark i 2020 med en række større kunder har it-startuppen MyDesk besluttet at udvide til det britiske marked.

Under ledelse af David Wall, der har mange års erfaring med enterprise B2B bl.a. gennem oprettelse af LogBuy i UK, vil teamet bag MyDesk ekspandere forretningen udenfor Danmark. Om den forestående etablering udtaler medstifter og partner i MyDesk, Jesper Bo Larsen:

Mens vi fortsætter etableringen af MyDesk som det førende produkt til håndtering af fleksible arbejdspladser i Danmark, ønsker vi sideløbende at udvide til det britiske marked, hvor vi allerede har de første kunder i pipelinen. Der er et stort, potentielt marked i UK med mange store virksomheder, der betaler en meget høj husleje. Virksomhederne kan med fordel implementere MyDesk og hermed spare mange udgifter samt opnå øget medarbejdertilfredshed. Vi har store forventninger til denne nye mulighed og ikke mindst for samarbejdet med David, der besidder de rette kompetencer og erfaringer til en succesfuld lancering i UK.

Overblik og fleksibilitet
MyDesk er en applikation for større virksomheder til implementering og administration af fleksible arbejdspladser. Den blev udviklet på baggrund af den unikke situation, som vi alle måtte forholde os til fra foråret 2020. De tre stiftere, der tilsammen har over 50 års erfaring indenfor it- og forretningsudvikling, kunne se et tydeligt behov for et nyt og enkelt system til administration af fleksible arbejdspladser. Der var her potentiale for disruption af måden, som virksomheder tilrettelægger sine arbejdsstrukturer. Med MyDesk tjekker medarbejderen ind hurtigt og simpelt via appen på sin telefon og meddeler, hvorfra de arbejder, samt hvad deres behov er ift. it-udstyr, plads i stillezone, kantinemad, parkering osv. Dette giver overblik for ledelsen og fleksibilitet for medarbejderen.

Med den igangværende genåbning vælger mange virksomheder ikke at gå tilbage til de gamle mønstre og har indset, at moderne arbejdspladser i højere grad skal tilpasse sig individets forudsætninger og behov. Virksomheder kan med fordel organiseres, så hver enkelt medarbejder kan yde sin bedste indsats. Mange mennesker har det sidste halvandet års tid opdaget, at de har arbejdet særdeles effektivt hjemmefra og endda ofte bedre end på kontoret. I forbindelse med genåbning kan virksomheden således lade de ansatte, som trives bedst ved hjemmearbejde, fortsætte med det, og genetablere kontorarbejdet for dem, som har savnet de mere sociale aspekter.

Virksomheder vælger hybrid model
For nogle virksomheder fungerer en hybrid model, hvor kontor- og hjemmearbejde kombineres. Dette er f.eks. tilfældet hos sundhedsportalen Sundhed.dk, der ved genåbningen for nyligt har valgt MyDesk som sit nye system. Medarbejderne har i en arbejdsuge hermed to arbejdsdage hjemme, to på kontoret med den femte dag valgfri. Et andet eksempel er forsikringsselskabet Codan, som har valgt MyDesk i forbindelse med flytning til deres nye hovedsæde, hvor antallet af faste kontorpladser er blevet reduceret. Virksomheden sparer hermed penge til kontordrift, og medarbejderne opnår øget frihed med en kombination af flydende arbejdspladser og hjemmearbejde.

MyDesk-applikationen er løsningen til den moderne virksomheds omstilling til ’the new normal’ med fleksible arbejdspladser. Det har en række større danske virksomheder allerede erfaret, hvilket nu også bliver tilfældet i UK. MyDesk forventer desuden yderligere ekspansion til flere lande i de kommende måneder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>