Logitech G lancerer ny topmodel inden for trådløse gamingheadset til konsoller - Astro A50 X
Hjem NYE PRODUKTER Logitech G lancerer ny topmodel inden for trådløse gamingheadset til konsoller – Astro A50 X

Logitech G lancerer ny topmodel inden for trådløse gamingheadset til konsoller – Astro A50 X

Af Redaktionen

Med det nye headset opnås ultimativ konsoloplevelse med ny PLAYSYNC-forbindelse og uovertruffen lydoplevelse.

Logitech G, et brand under Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og førende innovatør af gaming-teknologier- og udstyr, har i dag løftet sløret for Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset og Base Station, som er femte generation af den anmelderroste ASTRO A50-serie af gamingheadset til konsoller.

Det nye ASTRO A50 X er designet til at levere den ultimative oplevelse inden for gamingheadset til konsoller. Med banebrydende innovation af lyd og tilslutning, kommer ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station med:

  • Ny PLAYSYNC-teknologi som gør det nemt at tilslutte og skifte mellem XBOX, PS5 og PC med et enkelt tryk på en knap.
  • PRO-G Graphene Audio Driver-teknologi til højt ydende gaming-lyd
  • 24-bit LIGHTSPEED Wireless-teknologi til professionel ydeevne på konsollen.

“I løbet af det seneste årti er A50 blevet et ikon inden for gamingheadsets med fokus på gamer-centreret design, sublim lyd og uovertruffen komfort og holdbarhed”, udtaler Ujesh Desai, som er general manager hos Logitech G. ”Vores nye A50 X forbedrer det populære headset med et uovertruffet ydeevneniveau ved at kombinere A50’s prisvindende design med adskillige nye funktioner og avanceret teknologi, som virkelig revolutionerer gameplay.

Komfort, lyd, tilslutning, kommunikation og kompatibilitet er de nøgleelementer, gamere er opmærksom på i forbindelse med lyd. A50 X kombinerer designet fra det oprindelige A50, som er en favorit blandt gamere alle steder, med fire banebrydende fornyelser på markedet for gamingheadset til konsoller.

PLAYSYNC – SKIFT MED ET KLIK MELLEM KONSOL OG PC-PLATFORME

PLAYSYNC-teknologien samler alle systemer og er den første af sin slags, der lader gamere samle deres Xbox Series X|S, PS5 og PC/MAC på én gang og nemt skifter mellem alle tre gaming-systemer med et simpelt klik på en knap på A50 X-headsettet. Når man skifter mellem Xbox og PS5-konsoller, ændrer PLAYSYNC det gameren ser på deres TV og hvad der høres i headsettet. Når man skifter til PC, ændrer PLAYSYNC hvad der høres i gamerens headset. Det giver gameren valgmulighed og gør det nemt skifte mellem de foretrukne gaming-oplevelser efter behov.

A50 X er en to-delt Base Station og Wireless Headset-system, der fungerer direkte med højt ydende spilkonsoller og 4K UHD fjernsyn med HDMI 2.1-teknologi. Ved brug af HDMI, leder Base Station lyden trådløst til A50 X headsettet mens konsollens video sendes videre til fjernsynet uden at påvirke kildens tiltænkte troværdighed og funktioner som 4K 120Hz HDR, VRR og ALLM. Resultatet er video med høj ydeevne og ultra-lav latenstid.

Lydsignaler dirigeres også optimalt på A50 X; når headsettet er koblet til Base Station, sendes lydsignaler sammen med videoen til det tilsluttede fjernsyn. Når gamere tager headsettet ud, bliver lydsignalerne automatisk omdirigeret til headsettet, hvilket forbedrer bekvemmeligheden og variationen mellem åbne eller private lytteoplevelser.

HØJTYDENDE LYD TIL GAMING

Fordi lyd er så vigtig en komponent i gaming, er A50 X’s PRO-G GRAPHENE Audio Driver blevet præciseret med en 40 mm grafenmembran med en live edge-suspension for at kunne levere hidtil uset overlegen lyd. Den nye driver bringer forbedringer i lydgengivelsesnøjagtighed, tid til signalnøjagtighed og forvrængningsreduktion, så gamerne kan identificere lydobjekter tydeligere og hurtigere skelne deres placering, når objekter bevæger sig i forhold til den der gamer.

Grafen er et banebrydende materiale til klar lyd, detaljer og rumlig tidspræcision. Med en hidtil uset harmonisk stivhed reducerer denne lyddriver forvrængning og leverer samtidig de helt høje toner, klare mellemtoner og en fyldig bas.

Logitech G lancerer ny topmodel inden for trådløse gamingheadset til konsoller - Astro A50 XA50 X-headsetsystemet er optimeret til multiplatformsgameren, der kræver de højeste niveauer af lyd og visuel troværdighed og samtidig kræver både stil og designkvalitet. Det er desuden målrettet designet til at arbejde med højtydende gaming-konsoller, der bruger HDMI 2.1 og USB-C-tilslutning, så A50 X kan levere ukomprimeret lyd med op til 24-bit troværdighed.

Det integrerede LED-statusinformationspanel og den magnetiske opladningsholder, der kan klikkes ind i A50 X-basestationen, sørger for, at headsettets batteri altid er fyldt op og klar til brug.

LIGHTSPEED TRÅDLØS TILSLUTNING

Logitech G’s prisvindende 24 bit LIGHTSPEED trådløse teknologi er en fortsat forbedret pro-grad løsning af lydkvalitet, stabil tilslutning og effektiv batterilevetid. Basen har samtidig også Bluetooth®-tilslutning, som gør det muligt for gamere at mikse chat via Discord med spillyden eller at lytte til musik, mens man gamer.

 FULD BAND HØJOPLØSNING 48KHz MIKROFON

A50 X er Logitech G’s første headset, der er udstyret med en integreret høj opløsning 16 bit 48 kHz LIGHTSPEED mikrofon. Den ekstra båndbredde gør det muligt for mikrofonen at opfange et meget bredere lydspektrum, som leverer uovertruffet på ydeevne, klarhed og kvalitet i en boom-mikrofon. A50 X gør det muligt for gamere at kontrollere Game/Chat-mikset på Xbox, PC og endda deres PS5 og balancere volumen mellem spil og chat med kontrol direkte på øret.

 TOTAL KONTROL

Gamere kan optimere og fine tune lydoplevelsen i spillet med G HUB på PC og i Logitech G appen på iOS/Android-enheder. Det er muligt at kontrollere headsettets EQ-forhåndsindstillinger, eller man kan fordybe sig i den fuldt parametriske EQ. Udnyt mikrofonens udvidede opløsning, og vælg EQ-indstillinger i broadcast-kvalitet, mens du kontrollerer dine omgivelser med støjreduktion.

Gamere kan indstille stream output-lyd-mixing, angive sidetone-mængde, gemme brugerdefinerede forhåndsindstillinger og meget mere.

PLAY FOR ZERO

Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset indeholder dele der inkluderer minimum 35 procent genanvendt materiale efter forbrug og papirindpakningen er lavet af træ fra FSC-certificerede skove. Desuden er A50 X certificeret CarbonNeutral®, hvilket betyder, at vi financierer certificerede CO2-kompensationer af høj kvalitet for at reducere produktets CO2-påvirkning til nul.

PRIS OG TILGÆNGELIGHED
Logitech G ASTRO A50 X Wireless Gaming Headset + Base Station kan forudbestilles nu til 2999 DKK fra Logitech G og er tilgængelig hos udvalgte forhandlere til forsendelse i begyndelsen af 2024. Klik her  for at lære mere om det nye Logitech G ASTRO A50 X Wireless Gaming Headset + Base Station.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>