Acronis forenkler endpoint-sikkerhed i ny EDR-løsning med indbygget kunstig intelligens
Hjem SIKKERHED Acronis forenkler endpoint-sikkerhed i ny EDR-løsning med indbygget kunstig intelligens

Acronis forenkler endpoint-sikkerhed i ny EDR-løsning med indbygget kunstig intelligens

Af Redaktionen

Acronis’ nye integrerede løsning til end-pointregistrering og med indbygget sikkerhedskopiering gør det særligt let for leverandører af administrerede tjenester at sikre deres kunders endpoints på ingen tid.

Acronis, en af markedets førende ledere inden for cyberbeskyttelse, annoncerede Acronis Advanced Security + Endpoint Detection & Response (EDR) til Acronis Cyber Protect Cloud.

Med nye funktioner som eksempelvis angrebsanalyser baseret på kunstig intelligens reducerer Acronis EDR kompleksiteten og forenkler arbejdsprocesserne, hvilket gør det nemmere end nogensinde for leverandører af administrerede tjenester at udrulle omfattende sikkerhed og databeskyttelse til deres kunder. Efterhånden som flere organisationer begynder at bruge leverandører af administrerede tjenester til at imødekomme deres behov for sikkerhed og sikkerhedskopiering og med et større behov for simplicitet og effektivitet, sigter Acronis EDR på at udvide avancerede sikkerhedsfunktioner, der kan hjælpe organisationer af alle størrelser til bedre at beskytte sig selv.

Acronis forenkler endpoint-sikkerhed i ny EDR-løsning med indbygget kunstig intelligens“Med udbredningen af end point-enheder og den kraftige stigning i cybertrusler er end point-registrering og -repons blevet et missionskritisk værktøj til hændelsesrespons og kampen for databeskyttelse. Men løsninger, der er vanskelige at udrulle og vedligeholde, er en hindring. De bedste løsninger leverer den avancerede sikkerhed af slutpunktsregistrering og -svar og opfylder behovene hos de it-medarbejdere, der bruger dem. Det betyder nemme installationer og hurtig registrering, respons og genoprettelse med kunstig intelligens og automatisering om bord,” siger Research Vice President of Security and Trust, Michael Suby, ved IDC.

Acronis EDR tilbyder det bredeste antal genoprettelsesindstillinger, der udnytter integrationen med Acronis Cyber Protects sikkerhedskopiering og genoprettelse, slutpunktshåndtering og slutpunktssikkerhedsfunktioner. Den er udviklet til leverandører af administrerede tjenester og giver dem mulighed for hurtigt og let at analysere og prioritere sikkerhedshændelser, minimere nedetid og opretholde forretningskontinuitet, samtidig med at de beskytter deres klienter.

“Andre EDR-værktøjer kan være alt for komplicerede og tvinge leverandører af administrerede tjenester ind i processer, der er dyre og tidskrævende at implementere og forstå. Acronis EDR leverer en robust løsning til slutpunktsregistrering og -respons, som er nem at udrulle og bruge, samtidig med at den følger branchefastsatte standarder som NIST-cybersikkerhedsstrukturen og kortlægning til MITRE ATT&CK-strukturen. Ved hurtigt at forstå angrebsanalyse og -effekt kan brugere af Acronis EDR hurtigt evaluere en potentiel trussel, få indsigt i, hvordan en person med ondsindede hensigter fik adgang, hvilke skader der blev forårsaget, og hvordan angrebet kunne sprede sig,” siger Candid Wüest, VP of Research hos Acronis.

 Acronis EDR leverer følgende:

  • Optimeret hændelsesanalyse til hurtigt og let at analysere og prioritere sikkerhedshændelser og potentielle angreb uden at være afhængig på dyr sikkerhedsekspertise eller tidskrævende processer
  • Integreret sikkerhed med sikkerhedskopiering og genoprettelse til omfattende beskyttelse, der er afgørende for at minimere nedetid og opretholde forretningskontinuitet i tilfælde af et angreb
  • En komplet cyberbeskyttelsesløsning i en enkelt agent – simpel for leverandører af administrerede tjenester at udrulle, administrere og skalere – der eliminerer huller i forbindelse med omkostninger, kompleksitet og sikkerhed i flerpunktsløsninger

“Som ekspert i cybersikkerhed har jeg på første hånd været vidne til udviklingen af slutpunktsregistrering og -svar, og hvordan den har revolutioneret vores tilgang til sikkerhed,” sagde Erik O’Neill, tidligere efterretningstjenesteagent hos FBI. “Slutpunktsregistrering og -svar gør det muligt for sikkerhedspersonale effektivt at undersøge, afhjælpe og udføre genoprettelse efter potentielle hændelser, samtidig med at angrebsoverfladen og trusselsaktørens opholdstid mindskes. De seneste fremskridt inden for teknologi til slutpunktsregistrering og -svar giver mulighed for hurtig analyse af angrebsændringer, forkorter reaktionstiden i forbindelse med hændelser og giver bedre forretningskontinuitet for alle organisationer.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>