Hjem Nye Produkter Den nye Samsung Galaxy Book-serie fås nu i butikkerne

Den nye Samsung Galaxy Book-serie fås nu i butikkerne

Af Redaktionen
Den nye Samsung Galaxy Book-serie fås nu i butikkerne

I slutningen af april introducerede Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 – den nye generation af computere, der kombinerer kraften fra en PC med DNA fra Samsung Galaxy-smartphones. I dag er der salgsstart for den nye serie.

– Vi er glade for, at Galaxy Book-serien endelig er ude i de danske butikker. Vi er overbeviste om, at brugerne hurtigt vil opleve, hvordan vi i denne serie har kombineret vores førende oplevelse af smartphones med ydelsen på en PC, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark.

Tre modeller, uendelige muligheder

Galaxy Book-serien består af Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro og Galaxy Book, der tilsammen dækker de behov, som forskellige brugere måtte have. Uanset om det handler om spil, billed- og videoredigering eller arbejde på farten.i

Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360 kommer i 13” eller 15” og er udstyret med en Super AMOLED-skærm, 11. generation af Intel Core-processorer og Intel Iris Xe-grafik. Med en vægt på 1,39 kg (15”) og 11,9 mm tynd er den også designet til at være let at bære. 13” vil også være tilgængelig med 5G. Galaxy Book Pro 360 13” med 5G vil være tilgængelig i butikkerne efter sommeren. Galaxy Book Pro 360 fås i farverne Mystic Navy og Mystic Silver og har en touch screen, der kan drejes 360 grader og understøtter Samsung Galaxy S Pen. Vejledende pris er DKK 8.999 – DKK 11.999.

Galaxy Book Pro

Galaxy Book Pro leveres også i 13” såvel som 15” og under den glatte overflade er 11. generation Intel Core-processor sammen med Intel Iris Xe-grafik. Galaxy Book Pro er designet, så det er let at have en 13” model med sig, der kun vejer 0,88 kg. Med hurtig opladning bliver arbejdet på farten endnu nemmere. Galaxy Book Pro fås i Mystic Blue og Mystic Silver. Vejledende pris er DKK 7.999 – DKK 11.499.

Galaxy Book

Med sine 15,4 mm og 1,59 kg er Galaxy Book både let og tynd. Det er beskyttet i et aluminiumshus med en elegant finish. Derudover har skærmen en ramme på kun 5,4 mm, som giver en fantastisk oplevelse både på spil og når du browser. Galaxy Book har et 54Wh batteri, der giver lang batteritid og færre afbrydelser. Den fås i farven Mystic Silver. Vejledende pris er DKK 4.999 – DKK 6.799.

Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro og Galaxy Book fås hos udvalgte forhandlere fra dags dato. Priserne kan variere afhængigt af konfigurationen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>