Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner
Hjem SIKKERHED Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner

Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner

Af Redaktionen

Wipro styrker sit globale samarbejde med Microsoft.

Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktionerSamarbejdet mellem de to globale giganter betyder nye digitale sikkerhedsløsninger til virksomhedernes kunder verden over, der benytter Microsoft365- og Microsoft Azure-baserede sikkerhedsløsninger.

Wipro er en førende, global informationsteknologivirksomhed, der hjælper kunder verden over med digital fornyelse, optimering og transformation, og gør det muligt for virksomheder at handle mere sikkert og i overensstemmelse med diverse lovkrav. Dette initiativ vil fokusere på forskellige sikkerhedstjenester, der integrerer Microsoft Azure og Microsofts avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Identity and Access Management, Data Protection og Threat Protection.

”Vores udvidede samarbejde med Microsoft vil skabe et unik tilbud til vores kunder, da det vil give alsidige, digitale sikkerhedsløsninger kombineret med digitale tjenester, der sikrer omfattende risikostyring,” siger global cybersikkerhedschef Sheetal Mehta fra Wipro.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>