Lenovo klar med to fleksible superletvægtere

Du kan vippe, vende og nu også adskille skærm og tastatur med Lenovos nye Yoga Duet 7i, som kommer med Lenovo E-Color Pen.

Lenovo klar med to fleksible superletvægtere 1Samtidig lanceres også IdeaPad Duet 3i – en Windows 10-computer, der vejer blot 860 gram.

Kan du huske, da computere var designet til at klare én opgave, ét sted og for bare én bruger? Dén tid er for længst parkeret i historiebøgerne.

Fleksibilitet og mulighed for multitasking er essentielt i dag både i vores arbejdsliv og privat – og her tilbyder Lenovo de perfekte enheder i form af de nye Lenovo Yoga Duet 7i og IdeaPad Duet 3i. Der er tale om to 2-i-1-computere med Windows 10, LTE-understøttelse og muligheden for en intelligent pen, som gør det nemt at multitaske.

Lenovo Yoga Duet 7i: Kraftfuld 2-i-1 med premium-funktioner

Lenovo Yoga Duet 7i er den første Yoga-pc, hvor du kan adskille skærm og tastatur. Med et støtteben på skærmens bagside og et bagbelyst Bluetooth-tastatur kan du indstille betragtningsvinkel og arbejdsstilling sådan, at du kan arbejde behageligt på farten. Og det er let som en leg, for Yoga Duet 7i kan fås med LTE/4G-dækning, så du kan arbejde effektivt med internetforbindelse overalt.

Sikkerheden er ligeledes skræddersyet til mobilt arbejde. Det infrarøde webkamera understøtter Windows Hello, så du kan logge hurtigt og sikkert ind med ansigtsgenkendelse, og med Glance fra Mirametrix kan du forhindre, at nysgerrige sidemænd kan kigge dig over skulderen og se, hvad der sker på skærmen. Teknologien sætter også videoer på pause, hvis du bevæger dig væk fra skærmen, og gør det muligt at flytte indhold fra Yoga Duet i7 til en tilsluttet skærm bare ved at vende hovedet.

Den 1,16 kg lette 2-i-1-pc kommer i flere forskellige kraftfulde konfigurationer. Du kan få den med op til en 10. generations Intel Core i7-processor, op til 16 GB hukommelse og op til 1 TB SSD. Touch-skærmen måler 13 tommer og byder på et krystalklart billede i 2K-opløsning med 100 procent sRGB for et betagende farvespektrum. Med hjælp fra kunstig intelligens kan Yoga Duet 7i forlænge batteritiden med 20 procent ved løbende at tilpasse strømstyringsindstillingerne. Dermed kan batteritiden strækkes helt op til 10,8 timer.

I det tidsspænd kan du folde kreativiteten helt ud med en digital pen, fx den nye, genopladelige og valgfri Lenovo E-Color Pen. Den har indbyggede sensorer, som giver dig mulighed for at vælge farven fra et fysisk objekt – som altså ikke er på computerens skærm – blot ved at trykke pennen mod objektets overflade.

Lenovo IdeaPad Duet 3i: 860 grams alsidighed

Ultralet, ekstremt bærbar og et design, der gør den nem at bruge overalt. Lenovo IdeaPad Duet 3i er den ideelle maskine til dem, der har brug for en fuldt funktionsdygtig computer, de kan tage med overalt uden at skænke plads- eller vægtproblemer i rygsækken en tanke.

2-i-1-computeren vejer blot 0,86 kg – og her taler vi både skærm og Bluetooth-tastaturet, som fungerer som omslag og kan adskilles fra skærmen.

Den berøringsfølsomme skærm understøtter Lenovo Digital Pen, som gør det nemt at tage håndskrevne, digitale noter. Kombineret med det lette design er det en ideel maskine til blandt andet studerende.

I motorrummet gemmer IdeaPad Duet 3i på en Intel Pentium-processor, op til 8 GB hukommelse, op til 128 GB lagerplads og et batteri stort nok til at levere op til 7 timers batteritid. Den byder også på to USB-C-porte til lynhurtige dataoverførsler, en 360 graders mikrofon og en fysisk klap til webkameraet, så du er beskyttet mod video-hackere. Du kan desuden vælge, om det skal være en udgave med trådløst netværkskort, eller om du også vil have LTE/4G-understøttelse.

Et elegant støtteben på skærmens bagside gør fire forskellige arbejdsstillinger mulige: Den kan være flad som en tablet, foldet ud som en bærbar pc, stå som et telt eller oprejst som en bog. Du kan med andre ord tilpasse den 10,3 tommer store Full HD-skærm nøje efter, om du skal tage noter, streame videoindhold eller tegne.

Priser og tilgængelighed

  • Lenovo Yoga Duet 7i inklusive tastatur og pen forventes at komme til juni, og priserne starter ved €1.199.
  • Lenovo IdeaPad Duet 3i inklusive tastatur forventes at komme til juli, og priserne starter ved €429.