Barracuda og AppXite indgår samarbejde om sikker digitalisering af virksomheder

Barracuda Networks og Atea-selskabet AppXite har indledt et samarbejde, der hjælper virksomheder med at blive digitaliseret.

Barracuda og AppXite indgår samarbejde om sikker digitalisering af virksomheder 1Barracudas sikkerhedsprodukter er nu tilgængelige som cloud-tjenester via AppXite, og de kan bestilles og benyttes på samme enkle måde som Netflix. Alt er helt automatiseret, og brugerne kan tilpasse sikkerheden efter behov.

AppXite er en del af Atea Group og specialister i distribution af cloud-tjenester. Den nye distributionsaftale gælder i første omgang sikkerhed på Microsoft-produkter – fx Office 365 og Azure. Samarbejdet er pt. nordisk, men eftersom AppXite er et globalt foretagende, er der mulighed for, at der kan ekspanderes yderligere.

”Barracuda er ledende inden for e-mailsikkerhed, og vores løsninger beskytter brugerne mod spam, avancerede sikkerhedstrusler og phishing. Derfor er det naturligt for os at samarbejde med AppXite, som er en stærk distributør af især Office 365 i skyen,” siger Peter Gustafsson, ansvarlig for Barracuda Networks i Norden.

Marked med høj volumen og vækstpotentiale

Ifølge analytikere er 20 pct. af alle softwareleverancer i dag cloud-baserede tjenester, mens 80 pct. er traditionelle licenser. Inden for den nærmeste fremtid vil det, ifølge analytikerne, være 80 pct., der fungerer via fuldautomatiserede cloud-tjenester.

”Vi er tidligt ude, og vores mål hos AppXite er at tage en rigtig stor del af dette volumenmarked. Skiftet sker her og nu, og det handler om at skabe helt nye typer af løsninger og leverancer – og det gør vi i samarbejde med Barracuda,” siger Nicolas Albana, CEO hos AppXite.

Udover rene cloud-baserede tjenester har Barracuda også hardware og software – både egen-installeret og gennem en Managed Service Provider (MSP)-partner.