Logpoint lancerer Logpoint for SAP Enterprise
Hjem SIKKERHED Logpoint har lanceret Logpoint for SAP Enterprise

Logpoint har lanceret Logpoint for SAP Enterprise

Af Redaktionen

Logpoint har netop lanceret Logpoint for SAP Enterprise, som er en løsning, der samler SAP-sikkerhedsdata i et SIEM-system for at optimere sikkerheden i SAP-miljøer.

SAP er en forretningskritisk ERP-platform, der bruges at mange større virksomheder og som danner basis for mange administrative løsninger i den offentlige sektor.

SAP-platformen indeholder kritiske informationer om økonomiske forhold, samarbejdspartnere, kunder, produktinnovation og forretningshemmeligheder.

Men ofte halter SAP langt efter på cybersikkerhed, og derfor er SAP-systemer en potentiel guldmine for bedragere og cyberkriminelle.

“SAP-systemer er sårbare over for cyberangreb og svindel, fordi virksomheder håndterer SAP-sikkerhed isoleret fra deres øvrige cybersikkerhed. Derfor er det vigtigt at anlægge et holistisk syn på sikkerhed i SAP og gøre virksomheder i stand til at opdage cyberangreb, svindel, og uautoriseret adgang til sensitiv data, og bevare kontrollen over deres vigtigste aktiver,” siger Christoph Aschauer, direktør for Logpoint for SAP.

Logpoint for SAP Enterprise bygger bro mellem SAP-sikkerhed og virksomhedens cybersikkerhedsindsats, der typiske håndteres i en SIEM-løsning, og indeholder følgende funktioner:

  • Logpoint lancerer Logpoint for SAP Enterprise

    Christop Aschauer

    SAP Security Monitoring: Overvåger logs på både applikations- og databaseniveau.

  • IT Service Intelligence for SAP: Overvåger driften af SAP-systemet og sikrer optimal ydeevne i hele SAP-landskabet.
  • SAP HANA Monitoring: Overvåger det underliggende databaselag for at sikre holistisk overvågning af forretningskritiske applikationer.
  • Remote Connector for SAP: Fjernforbindelse til SAP-applikationer med API’er.

”Vi har gjort det nemmere for kunderne at rulle Logpoint for SAP Enterprise hurtigt ud med Remote Connector, som fjerner kompleksiteten og tilføjer værdi hurtigere. Derfor passer Logpoint for SAP særligt godt til store SAP-miljøer og Managed Security Service Providers (MSSP’er),” siger Christoiph Aschauer.

Logpoint for SAP Enterprise understøtter de tre store SAP-teknologier, SAP NetWeaver ABAP-applikationen, SAP NetWeaver JAVA-applikationen og SAP HANA-databasen, og overvåger således på tværs af applikations- og databaseniveauer. Logpoint for SAP Enterprise samler og erstatter de eksisterende produkter Logpoint for SAP Light og Logpoint for SAP HANA.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>