Conrad Sourcing Platform: Måleteknologi til reparation, vedligeholdelse og service
Hjem NYHEDER Conrad Sourcing Platform: Måleteknologi til reparation, vedligeholdelse og service

Conrad Sourcing Platform: Måleteknologi til reparation, vedligeholdelse og service

Af Redaktionen

Service, reparation og vedligeholdelse på professionel vis: På Conrad Sourcing Platform kan serviceteknikere altid finde en professionel måleteknologi til ethvert anvendelsesområde.

Professionel måleteknologi fra professionelle og til professionelle?

På Conrad Sourcing Platform er der i øjeblikket over 750.000 produkter i sortimentet fra flere end 6.000 forskellige mærker, og her får erhvervskunder nemt dækket alle de tekniske driftskrav fra én enkelt kilde. Sortimentet har et særligt omfattende udvalg af måle- og testteknologi: “Pålidelige enheder er en del af basisudstyret, især når det drejer sig om systemvedligeholdelse eller området af netværksteknologi. Det garanterer nøjagtige måleresultater,” udtaler Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy hos Conrad Electronic. Dette er årsagen til, at serviceteknikere finder et eksklusivt udvalg af kvalitetsmærker på Conrad Sourcing Platform, så de bliver optimaltstøttet i deres daglige opgaver og oplever det højeste niveau af sikkerhed, når de installerer på stedet.

Forebyggende vedligeholdelse med termisk billedteknologi

“Vil man opdage fejl og defekter i systemer og maskiner på et tidligt stadie, er det bl.a. afgørende at gøre brug af et professionelt termisk kamera. For at undgå nedetider, risiko for brand og andre dyre skader under drift skal alarmerende temperaturstigninger og kritiske varmepunkter kunne bestemmes på pålidelig vis,” fortsætter Michael Schlagenhaufer. Termisk billedteknologi anvendes også til elektrisk vedligeholdelse, f.eks. til kontrol af elskabe, elektriske forbindelser eller solcelleanlæg eller til at vurdere varmeforhold i lav-, mellem- og højspændingssystemer. Inden for vedligeholdelse af mekaniske systemer kan et termisk kamera bruges til at bestemme slid på maskiner eller til at kontrollere motorer, lejer og aksler.

Testo: Termisk kamera Testo 883 – ser alt og tænker på alt.

Der er innovative “Made in Germany”-nyheder fra måleteknologiproducenten Testo i Schwarzwald:
Det nye termiske kamera Testo 883 med den bedste billedkvalitet og automatisk billedhåndtering udgør en effektiv forstærkning på det termografiske område. Med et temperaturmåleområde mellem -30 til +650 °C og en termisk følsomhed på 40 mK er termokameraet 883 fra Testo den ideelle ledsager til alle former for vedligeholdelse. Den fremragende IR-opløsning på 320 x 240 pixels kan øges til 640 x 480 pixels ved hjælp af SuperResolution-funktionen. Dette indebærer, at termiske abnormiteter i systemer kan detekteres på pålidelig vis. Til nærbilleder kan man betjene sit fokus manuelt fra en afstand på 10 cm, og et udskifteligt teleobjektiv kan endvidere benyttes til fjernere objekter eller udendørs optagelser.

Derudover kan målte værdier fra fugtsensorer eller Testo 770-3 strømtangmåleren integreres direkte i det termiske foto via Bluetooth. De andre digitale funktioner hjælper dig med vigtige målerelaterede opgaver: Testo ScaleAssist anvendes til automatisk at justere kontrasten for objektivt sammenlignelige termiske billeder og til at gøre det nemmere at finde svage punkter. For at undgå den kedelige manuelle sortering af billederne på PC’en tildeles optagelserne automatisk de tilsvarende måleobjekter ved hjælp af Testo SiteRecognition samt QR-koderne placeret på målestedet.

Conrad Sourcing Platform: Måleteknologi til reparation, vedligeholdelse og serviceDe endelige analyser og rapporter udarbejdes på basis af den intuitive og professionelle Testo IRSoft software. Testo Thermography App spiller en vigtig rolle i den videre behandling og transmission af disse resultater. Den forbinder det termiske kamera med din tablet eller smartphone, hvilket betyder, at dine mobile enheder også fungerer som fjernbetjeninger til termokameraet Testo 883. Selve kameraet kan også betjenes via touchskærm og joystick.

Fluke Networks: Pålidelige tests af kabler og netværk

På verdensplan henvender Fluke Networks sig til professionelle inden for området af bygningsteknologi, der er ansvarlige for installationen og vedligeholdelsen af kablingen af netværksinfrastrukturer. LinkIQ™ muliggør f.eks. pålidelige tests af kabler og netværk. Frekvensmålinger kan bruges til pålideligt at teste og måle ikke blot funktionaliteten, men også den faktiske ydeevne af de Twisted-Pair kobberkabler, der anvendes i henhold til 10GBASE-T-standarden.

Her måler LinkIQ™ ikke kun afstanden til en mulig fejl, men skaber også en tilhørende kabelplan. Ved at diagnosticere den nærmeste switch kan den eksisterende datahastighed, switchnavnet, portnummeret og VLAN-informationen bestemmes, så man kan spore diverse netværksproblemer. Problemer med PoE-systemer kan opstå grundet inkonsistente standarder – LinkIQ™ muliggør verifikationen af PoE-klasser 1-8 og udfører en belastningstest af forbindelsen samt den tilsluttede switch. På den måde kan det kontrolleres, om kabelinfrastrukturen rent faktisk leverer den forventede ydeevne. Alle resultater kan gemmes og dokumenteres via LinkWare™ PC.

Fluke: Hurtigere og mere sikre målinger

Siden virksomheden blev grundlagt i 1948, har Fluke leveret professionelt værktøj til installation, vedligeholdelse og service af elektroniske og elektriske systemer. Med 378 FC True RMS strømtangmåleren blier målingerne nu endnu hurtigere og mere sikre, da man, takket være FieldSense™-teknologien, ikke engang kommer i berøring med de strømførende kabler. Klemmemålerens kæber placeres ganske enkelt rundt om lederen, mens den sorte måleledning er forbundet til et jordpunkt.

Det betyder, at spændings- og strømværdier, selv med trefasede installationer, nemt og præcist kan måles og aflæses på det praktiske display. Det er ikke kun en nem håndtering og aflæsning, der gør Fluke 378 til en pålidelig støtte i arbejdet – intelligente funktioner og nyttigt tilbehør gør den både mere sikker og mere omfattende i brug: Den medfølgende fleksible klemmeadapter iFlex udvider AC-målinger op til 2.500 A og kan bruges i ekstremt små nicher. Skulle der opstå problemer med strømforsyningen, indikerer Fluke 378, om årsagen skal findes i kablet eller i enheden. Derudover er Fluke Connect®-softwaren et innovativt værktøj til digital registrering af måleresultater i realtid og gør dem tilgængelige for hele teamet.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>