IDC kårer Veeam som verdens nr. 1 indenfor databeskyttelse og gendannelse
Hjem SIKKERHED IDC kårer Veeam som verdens nr. 1 indenfor databeskyttelse og gendannelse

IDC kårer Veeam som verdens nr. 1 indenfor databeskyttelse og gendannelse

Af Redaktionen

Veeam Software kan i dag fortælle, at selskabet nu er blevet rangeret som den førende globale udbyder af datareplikering og beskyttelsessoftware af IDC (International Data Corporation), i den nye rapport “IDC Semiannual Software Tracker, 2022 H2”.

Rapporten viser at Veeam, med en årlig vækstrate på 8,1 %, voksede hurtigere end de andre leverandører i top fem og hurtigere end markedsgennemsnittet.

“Udbredelsen og sofistikeringen af cybertrusler – især ransomware – ændrer spørgsmålet fra, om din virksomhed vil blive angrebet, til hvor ofte,” siger Anand Eswaran, CEO hos Veeam.

IDC kårer Veeam som verdens nr. 1 indenfor databeskyttelse og gendannelse“Den nye Veeam-dataplatform – med fokus på moderne databeskyttelse og gendannelse efter ransomware – sikrer, at en virksomhed kan være robust og komme sig hurtigt og sikkert fra ransomware-angreb og andre cybertrusler på tværs af et hybridt cloud-miljø hos virksomheden.”

“På vegne af Veeams team vil jeg takke hele vores community på 450.000 kunder og 35.000 partnere for deres støtte og tillid. Vi ser frem til at arbejde sammen om at opbygge en mere sikker fremtid.”

Veeam lancerede for nylig den nye Veeam Data Platform, som er en samlet platform, der leverer endnu mere avanceret datasikkerhed, gendannelse og hybrid cloud-kapacitet på tværs af hele it-miljøet, som inkluderer Multi-Cloud, Virtual, Hybrid, Physical, SaaS (M365, Salesforce) og Kubernetes.

Veeam Backup & Replication™ v12, grundlaget for Veeam Data Platform, giver klassens bedste, sikre backup og hurtig og pålidelig gendannelse efter ethvert cyberangreb, fx ved ransomware. Det holder virksomheden robust og kørende. Platformstilgangen tillader at ethvert miljø, uanset kompleksitet, kan sikres og gendannes hurtigt, når det tæller mest. Især ved bekæmpelse af ransomware-angreb.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>