Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i Norden
Hjem LEVERANDØRVISMA Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i de nordiske lande

Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i de nordiske lande

Af Redaktionen

Kasper Lyhr er udnævnt til Segment Director for Public Nordic – Vismas offentlige segment i de nordiske lande, hvor han fremover skal sikre væksten og positionen for et af koncernens vigtigste fokusområder i Norden.

Vismas offentlige segment, der sammen med SMB og Enterprise udgør de tre primære segmenter i koncernen, har en stærk position inden for eGovernment-løsninger i Norden herunder First Agenda, xFlow, timeMsystem, EduAdm, Plandisc og Sofus i Danmark.

“Jeg er meget beæret over få muligheden for at stå i spidsen for et område, der i den grad er i en spændende udvikling lige nu. Vores kunder er med os, når vi tager dem fra on-prem til cloud, og vi vinder nye kontrakter på trods af en stadig mere intens konkurrencesituation. Mit mål er at stille endnu skarpere på det offentlige segment og hjælpe med at demonstrere kvaliteten i vores produkter, samt hvad Visma har at byde på som arbejdsplads”, siger Kasper Lyhr.

Kasper Lyhr kom til Visma i 2020 og har frem til nu siddet i rollen som administrerende direktør for Visma Local Government i Danmark. Han overgår til sin nye rolle ved udgangen af juni og rapporterer til Steffen Torp, Chief Commercial Officer i Visma-koncernen.

“Vores Public Nordic segment er en usleben diamant med en solid vækst og rentabilitet kombineret med høj kundetilfredshed. Kasper har en iværksætters mentalitet, og jeg ser frem til at se ham bruge sin erfaring og passion for verdensklasse software til at sikre, at vi fortsat leverer fantastiske produkter og løsninger til de offentlige sektorer herunder kommunerne i Norden,” siger Steffen Torp.

Kasper Lyhr i spidsen for Vismas offentlige segment i Norden

Kasper Lyhr

Vismas Public Nordic segment med knap 50 lokale kontorer i Norden beskæftiger 1.800 medarbejdere og servicerer 2.000 offentlige kunder. Segmentet havde i 2021 en omsætning på 1,75 milliarder danske kroner og stod for 11 procent af Visma-koncernens totale omsætning på 15,6 milliarder danske kroner.

Visma Public leverer software til økonomistyring og lønkørsel og er med løsninger som “Flyt Skole” og “InSchool” i Norge og “Wilma” i Finland en førende leverandør af digitale kommunikations- og styringsplatforme til skoler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>