International certificering giver Ateas kunder øget datasikkerhed
Hjem sikkerhed International certificering giver Ateas kunder øget datasikkerhed

International certificering giver Ateas kunder øget datasikkerhed

Af Redaktionen

Kunder hos it-leverandøren Atea har fået en ekstra sikkerhed for, at deres informationer bliver behandlet og beskyttet efter de højeste standarder inden for sikkerhed.

International certificering giver Ateas kunder øget datasikkerhed 2Atea kan således bryste sig af at være ISO 27001-certificeret efter at have gennemgået en international auditering foretaget af det internationalt anerkendte certificeringsfirma Bureau Veritas.

”Vi har store ambitioner med vores ISO 27001-certificering. Det er langt mere end et flot certifikat, men også en større adfærdsændring i vores organisation. Derfor har vi taget os den nødvendige tid til projektet, så vi er sikre på, at det er forankret. Vi har valgt at sætte overliggeren ekstremt højt og kan nu med ro i sindet kigge kunderne i øjnene og sige, at vi har styr på alle aspekter af sikkerheden,” siger Peter Forsting, SVP for Atea Operations & Services.

ISO 27001 er en international sikkerhedsstandard, som alle statslige danske institutioner siden 2014 har været forpligtede til at følge. Standarden er et udtryk for, at en organisation efterlever bedste praksis indenfor beskyttelse af data bakket op af en uafhængig eksperts vurdering, i dette tilfælde Bureau Veritas.

For et år siden modtog Atea som den første virksomhed i Danmark den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. ISO 27001 er en naturlig forlængelse af det store compliance-arbejde, som virksomheden har iværksat i forhold til procedurer, politikker og processer. Atea besidder også en ISO 9001-certificering inden for kvalitetsledelse og en ISO 14001-certificering på miljøledelse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>