Ny Ledelsesstruktur hos LIXIL EMENA og GROHE: Konsolidering af fokus på kommerciel og teknisk drift

Det nye ledelsesteam for GROHE AG indenfor LIXIL EMENA vil fremadrettet bestå af Thomas Fuhr og Jonas Brennwald, der begge sidder i bestyrelsen hos GROHE AG.

Ny Ledelsesstruktur hos LIXIL EMENA og GROHE: Konsolidering af fokus på kommerciel og teknisk drift 1

Brennwald, der også er CEO, LIXIL Water Technology EMENA, vil lede det kommercielle aspekt af brandet og EMENA-regionen for LIXIL. Fuhr vil være ansvarlig for al teknologisk drift for GROHE og fungerer samtidig som COO, Fittings, LIXIL International. Begge støttes af et ledelsesteam, der fokuserer på henholdsvis kommerciel og teknisk drift. Disse udnævnelser er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

”LIXIL består af mange individuelle brands, der er forskellige på hver deres måde, men alle med samme formål; at skabe et bedre hjem for alle over hele verden. Vores globale GROHE-brand er en vigtig drivkraft for enestående vækst. Jeg er glad for at have Thomas Fuhr og Jonas Brennwalds hjælp i forhold til at drive integrationen yderligere af GROHEs produktions-, teknologi- og kommercielle aktiver i LIXIL for at sikre en kontinuerlig vækst i EMENA-regionen.” siger Bijoy Mohan, administrerende direktør for LIXIL International.

Ledelsesteamet bag ”Teknologi”, der skal supportere Thomas Fuhr, vil fokusere på international teknologi indenfor LIXIL International og består af:

  • Christian Götter, Finans
  • Torsten Meier, R&D
  • Jens Harder, Drift
  • Jens Hildebrand, HR

Jonas Brennwalds kommercielle ledelsesteam vil være ansvarlig for al kunde- og forbrugerorienteret aktivitet på tværs af EMENA-regionen for LIXIL og består af:

  • Karsten Nieters, Finans
  • Gerhard Sturm, Marketing
  • Olivier Steenaert, HR

Jonas Brennwald og Thomas Fuhr tilføjer: “Vi er meget tilfredse med at have et så fantastisk team af eksperter til at støtte vores teknologiske og kommercielle strategi for yderligere at udvikle synergier globalt, forene alle vores styrker og forbedre vores konkurrenceevne.”

I forbindelse med nævnte ændringer har finansdirektør Stefan Gesing besluttet at forlade GROHE for at forfølge nye muligheder. ”Der skal lyde en stor tak til Stefan Gesing. Under hans lederskab satte han nye standarder for økonomistyring og kontrol hos GROHE. Vi ønsker ham alt godt for fremtiden.” Siger Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International og bestyrelsesmedlem i Grohe AG.