NEP Sports og Sony indgår samarbejde for at øge dækningen af sportsudsendelser i Norden
Hjem TEKNIK NEP Sports og Sony indgår samarbejde for at øge dækningen af sportsudsendelser i Norden

NEP Sports og Sony indgår samarbejde for at øge dækningen af sportsudsendelser i Norden

Af Redaktionen

Sony har netop offentliggjort en udvidelse af deres samarbejde med NEP Sports, der er den førende leverandør af tekniske leverancer og knowhow til produktion af bl.a. sportsbegivenheder, underholdning, musik og firmaarrangementer.

NEP Sports har nemlig oprustet deres produktion med 13 nye modulære enheder, MLS X-1, fra Sony, der skal øge og forbedre NEP’s arbejde med liveproduktion af sport i Norge, Sverige og Finland.

De nye modulære enheder til liveproduktion vil blive anvendt til at producere en bred vifte af sportsprogrammer på tværs af de tre lande.

NEP Sports og Sony indgår samarbejde for at øge dækningen af sportsudsendelser i NordenDe 13 enheder skal desuden bidrage til NEP’s mål om at skabe skalerbare, fleksible og effektive systemer inden for liveudsendelse af sport og skal fremover bruges til hybride produktioner af udsendelser. Det gør, at produktionerne kan administreres på optagelokationen eller fra et fjernstudie, alt afhængig af produktionens størrelse og krav. I Sverige, Norge og Finland bliver det dermed muligt for NEP Sports at sende tv-signaler direkte fra transmissioner til fjernproduktionsstudier gennem IP-kommunikation, så NEP Sports kan nedbringe produktionsudstyr- og personale på optagelokationerne.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>