Dell Technologies lancerer nye skærme, der gør den mobile arbejdsdag nemmere
Hjem NYE PRODUKTER Dell Technologies lancerer nye skærme, der gør den mobile arbejdsdag nemmere

Dell Technologies lancerer nye skærme, der gør den mobile arbejdsdag nemmere

Af Redaktionen

Dell Technologies har netop lanceret en række nye skærme, der er designet til at gøre hverdagen nemmere og mere produktiv for den mobile medarbejder.

Den ultimative bærbare følgesvend

Dell 14 Portable Monitor er Dell Technologies’ første 14” bærbare skærm. Med sit slanke og lette design er skærmen ideel for medarbejdere, der ofte er på farten eller har brug for en ekstra skærm til en præsentation.

Skærmen kommer i 16:9 format med FHD-opløsning og IPS-teknologi, der tilbyder ekstra brede betragtningsvinkler. Forbindelsen sker nemt via USB-C. Gennem hurtigadgangsknapperne er det nemt at justere lysstyrken (op til 300 nits), og med ComfortView-funktionen er der mulighed for at reducere skærmens blå lys. Skærmen kommer desuden med både Energy Star og EPEAT GOLD-certificeringer og har et medfølgende vippestativ, der kan bøje fra 10 til 90 grader.

En krystalklar mødeoplevelse

Dell Technologies lancerer nye skærme, der gør den mobile arbejdsdag nemmereDet har aldrig været nemmere at holde videomøder eller ses med venner og familie, takket være de nye Dell 27” QHD og 23.8” FHD-skærme, der er udviklet med videomøder for øje. Skærmene kommer med et indbygget pop-up kamera på 5 MP, som kun kommer frem under videomøder, og giver en krystalklar video. Skærmene har desuden indbygget støjreducerende mikrofoner og to 5W-højttalere, som tilbyder en fantastisk lyd begge veje.

Skærmene kommer med Dell Technologies TÜV-certificerede ComfortView Plus, der sørger for at reducere blåt lys, hvilket optimerer øjenkomforten, samtidig med at farvenøjagtigheden bevares. Skærmene er nemme at tilslutte takket være USB-C-forbindelse, og har desuden AMD FreeSync-teknologi og 75Hz opdateringshastighed.

Slut med ledningsrod
De nye Dell 27 4K UHD– og Dell 27 USB-C-skærme er en perfekt mulighed for at gøre skrivebordet fri for alverdens ledninger. Skærmene giver mulighed for én enkelt kabelløsning med USB-C forbindelse til både video, lyd og data – samtidig med at man oplader den bærbare computer med op til 65W. Skærmenes enkle design gør dem desuden velegnet til at stå på både hjemmekontoret, men også på arbejdspladsen.

Pris og tilgængelighed

  • Dell 14” Portable Monitor (C1422H) bliver tilgængelig den 31. august 2021. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell 24” Video Conferencing-skærm (S2422HZ) bliver tilgængelig fra den 19. oktober 2021. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell 27” Video Conferencing-skærm (S2722DZ) bliver tilgængelig fra den 19. oktober 2021. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell 27” USB-C-skærm (S2722DC) bliver tilgængelig fra den 19. september. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.
  • Dell 27” 4K UHD USB-C-skærm (S2722QC) bliver tilgængelig fra den 19. september 2021. Prisen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>