Cisco lancerer ny løsning til hurtig påvisning af avancerede cybertrusler og automatiseret respons
Hjem SIKKERHED Cisco lancerer en ny løsning til hurtig påvisning af avancerede cybertrusler og automatiseret respons

Cisco lancerer en ny løsning til hurtig påvisning af avancerede cybertrusler og automatiseret respons

Af Redaktionen

Cisco har på RSA Conference 2023 løftet sløret for en ny løsning til hurtig opdagelse af avancerede cybersikkerhedstrusler og automatiseret respons.

Derudover præsenterede Cisco en række nye sikkerhedsfunktioner og -tjenester.

 På RSA Conference 2023 i San Francisco, USA, har Cisco, markedslederen inden for Enterprise netværks- og sikkerhedsløsninger, præsenteret den seneste udvikling i retning af deres vision om Cisco Security Cloud, en forenet, AI-drevet, cross-domain sikkerhedsplatform.

Cisco lancerer ny løsning til hurtig påvisning af avancerede cybertrusler og automatiseret responsCisco XDR-løsningen skal hjælpe virksomheder med at beskytte deres it-systemer bedre mod cybertrusler gennem detektering og hurtig eksekvering.  XDR-løsningen vil gøre det lettere for et Security Operations Center (SOC) at opdage og reagere på trusler i realtid ved hjælp af AI-analyser. XDR-løsningen prioriterer de mest kritiske trusler og automatiserer processen for at afhjælpe disse trusler, hvilket vil reducere tiden, det tager at løse sikkerhedsproblemer.

Målbare trusler og resultater på få minutter

I modsætning til andre løsninger fokuserer Cisco XDR på at levere resultater på få minutter. Den analyserer og korrelerer de seks telemetri-kilder, som Security Operations Center (SOC)-operatører siger er kritiske for en XDR-løsning: Endpoint, netværk, firewall, e-mail, identitet og DNS.

Alene på Endpoint udnytter Cisco XDR data fra 200 millioner endpoints, der benytter Cisco Secure Client, tidligere kaldet AnyConnect, til at give proces-niveau visibilitet for, hvor Endpoint møder netværket.

“Den sande målestok for XDR er dens evne til at levere faktiske sikkerhedsresultater samt reelle og målbare fordele for organisationer – tidlig detektion, prioritering af konsekvenser og hurtig og effektiv respons. Sande resultater skal kvantificeres numerisk og ikke blot beskrives kvalitativt med ord. Cisco XDR leverer en klar ramme for at sætte organisationer i stand til at opnå sådanne håndgribelige resultater,” siger Frank Dickson, Group Vice President, Security & Trust, IDC.

Derudover præsenterede Cisco lanceringen af avancerede funktioner til Duo MFA, som vil hjælpe organisationer med bedre at beskytte integriteten af deres samlede IT-økosystem. Det er vigtigt, da hackere i stigende grad går efter huller i svagere implementeringer af multifaktor godkendelse.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>